PS5 Yardım DİNLENME MODU SONRASI PPR PATCH HATASI (ÇÖZÜLDÜ)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde aleso tarafından oluşturulan DİNLENME MODU SONRASI PPR PATCH HATASI (ÇÖZÜLDÜ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 379 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı DİNLENME MODU SONRASI PPR PATCH HATASI (ÇÖZÜLDÜ)
Konbuyu başlatan aleso
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meira

aleso

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 7, 2014
109
57
28
Cihazı dinlenme moduna alıp uyandırdıktan sonra ekranda gözüken ve tekrarlayıp gitmeyen

“PPR patch installation failed. Plaintext PPR is disabled” uyarı hatalarıyla karşılaşıyorum.

payloadlarım kstuff 1.13-fpkg-dr-test5 ve shadowmountplus 1.7beta2

Çözümü için yardımlarınızı bekliyorum.

aktif işlemlerde 2 adet kstuff görünüyordu. bir tanesi youtube autoloader ile aktive olan 1.12 diğeri ise payload ile aktif edilen 1.13 sürümüydü. onu autoloader txt'den sildikten sonra tek kstuff aktif oldu ve problemim çözüldü bilginize... ahmethan @ahmethan Meira @Meira

Son düzenleme:

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
358
1,765
93
45
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sorununuz üstteki ile alakalı ama ShadowMount’u son versiyona güncelleyip deneyin. Aslında 17beta2 de bundan bahsediyor. Belki son versiyonda düzeltilmiştir.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.