Çocukluğumuzun en keyifli oyunlarındandı bunlar. Aslan Kralı pek oynamadım ama diğer ikisi 51 ekran televizyonda çok severek oynadığımız oyunlardı. Kendime yaptığım bartopta var ama çocuklarla ps4 üzerinden hem de Türkçe olarak oynamak da keyifli olacaktır. Teşekkür ederim, ellerinize sağlık.
Disney Classic Games Aladdin and The Lion King PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Disney Classic Games Aladdin and The Lion King PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Selamlar Disney Classic Games Aladdin and The Lion King oyununun türkçe yaması ile karşınızdayım.
BİLGİLENDİRME
Yama ana oyuna dahildir. Direkt indirip kurabilirsiniz. Paket içinde 3 farklı oyun mevcuttur. Dlc ler dahildir. Aladdin, The Lion King, The Jungle Book
OYUN HAKKINDA
Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King, 1990'lı yılların efsanevi 16-bit SEGA Genesis ve Super Nintendo oyunlarını modern PlayStation 4 konsollarına taşıyan nostaljik bir platform oyunları koleksiyonudur.
Paket, sevilen Disney filmlerinden uyarlanan ve dönemin en popüler yapımları arasında yer alan Aladdin ile The Lion King (ve sonradan eklenen sürümlerle The Jungle Book) oyunlarının birden fazla orijinal versiyonunu içerir.
Klasik grafikler 1080p çözünürlüğe yükseltilmiştir. Ayrıca modern ekranlar için ayarlanabilir ekran oranları ve CRT filtreleri bulunur
Bende oynuyorum seviyorumda ama benim zamanında tr bulamadığım oyunları çocuklar tr oynasın istiyorum. Çok önemli değil bunlarda tr olmadan da oynanır ama menülerin bile tr olması hoş geliyor bana