- Eki 30, 2011
- 822
- 3,395
- 93
-
Öne çıkan konu
Double Dragon Neon PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Selam arkadaşlar Double Dragon Neon oyununu Ps3 için Türkçe'ye çevirdim.
Keyifli oyunlar dilerim
OYUN HAKKINDA
Dövüş sanatları ustası olan Billy ve Jimmy Lee kardeşler, ortak aşkları Marian'ı kurtarmak için yeniden harekete geçer. Marian, galaksiyi ele geçirmeye çalışan kötü kalpli iskelet büyücü Skullmageddon tarafından kaçırılmıştır. Kardeşler, Marian'ı kurtarmak için uzay dökümhanelerinden çılgın şehir sokaklarına kadar uzanan 10 farklı seviyede savaşır.
KURULUM
-RAR doyasından çıkan pkg dosyalarını Install Package Files'ten sırayla kurun ve exdata klasörünün
içinde olduğu usb takılıyken oyuna girin.
BİLGİLENDİRME
-Bulabildiğim tüm metinleri çevirdim
Doku dosyaları ingilizcedir.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
PORTAGAS
PS3 TOOL
PORTAGAS
PS3 PORT VE DÜZENLEME
PORTAGAS
Selam arkadaşlar Double Dragon Neon oyununu Ps3 için Türkçe'ye çevirdim.
Keyifli oyunlar dilerim
OYUN HAKKINDA
Dövüş sanatları ustası olan Billy ve Jimmy Lee kardeşler, ortak aşkları Marian'ı kurtarmak için yeniden harekete geçer. Marian, galaksiyi ele geçirmeye çalışan kötü kalpli iskelet büyücü Skullmageddon tarafından kaçırılmıştır. Kardeşler, Marian'ı kurtarmak için uzay dökümhanelerinden çılgın şehir sokaklarına kadar uzanan 10 farklı seviyede savaşır.
KURULUM
-RAR doyasından çıkan pkg dosyalarını Install Package Files'ten sırayla kurun ve exdata klasörünün
içinde olduğu usb takılıyken oyuna girin.
BİLGİLENDİRME
-Bulabildiğim tüm metinleri çevirdim
TÜRKÇE ÇEVİRİ
PORTAGAS
PS3 TOOL
PORTAGAS
PS3 PORT VE DÜZENLEME
PORTAGAS
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Ekli dosyalar
-
513.4 KB Görüntüleme: 26
-
372.7 KB Görüntüleme: 26
-
756.8 KB Görüntüleme: 23
Son düzenleme: