PS3 Türkçe YAMA Double Dragon Neon PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan Double Dragon Neon PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 631 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Double Dragon Neon PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
822
3,393
93
Double Dragon Neon PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Double Dragon Neon PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selam arkadaşlar Double Dragon Neon oyununu Ps3 için Türkçe'ye çevirdim.
Keyifli oyunlar dilerim :)

OYUN HAKKINDA

Dövüş sanatları ustası olan Billy ve Jimmy Lee kardeşler, ortak aşkları Marian'ı kurtarmak için yeniden harekete geçer. Marian, galaksiyi ele geçirmeye çalışan kötü kalpli iskelet büyücü Skullmageddon tarafından kaçırılmıştır. Kardeşler, Marian'ı kurtarmak için uzay dökümhanelerinden çılgın şehir sokaklarına kadar uzanan 10 farklı seviyede savaşır.

KURULUM
-RAR doyasından çıkan pkg dosyalarını Install Package Files'ten sırayla kurun ve exdata klasörünün
içinde olduğu usb takılıyken oyuna girin.

BİLGİLENDİRME
-Bulabildiğim tüm metinleri çevirdim :D Doku dosyaları ingilizcedir.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
PORTAGAS

PS3 TOOL
PORTAGAS

PS3 PORT VE DÜZENLEME

PORTAGAS

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 513.4 KB Görüntüleme: 25
  • 372.7 KB Görüntüleme: 25
  • 756.8 KB Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
388
1,557
93
Eline emeğine sağlık :) Tam benlik oyunlar ama sadece ps4 kullanabiliyorum malesef. Ps3 eğitimim yok. :)

MyBe&Ka

TR YAMA KING & PROGRAMMER
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2022
388
1,557
93
Bende arcade oyunları seviyorum ondan dolayı hep bu tarz oyunlarla uğraşıyorum :)
Rcps3 ve ortalama bir PC ile oynayabilirsin :)
Tabi oynasam oynarım pc de falan dediğin gibi :) Ps4 var bende sende ps3 yaması yapıyorsun ya ondan takılmak istedim. :) Bilgi içinde teşekkür ederim ama yinede oynamak isteyenler içinde, bana da fikir olur. :)

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
822
3,393
93
Tabi oynasam oynarım pc de falan dediğin gibi :) Ps4 var bende sende ps3 yaması yapıyorsun ya ondan takılmak istedim. :) Bilgi içinde teşekkür ederim ama yinede oynamak isteyenler içinde, bana da fikir olur. :)
Rica ederim ne demek:)
Aslında oyunda diyalog yokmuş boşa uğraştım gibi oldu .
Sadece dükkan ve kaset ustası diye biri var onların konuşmaları bilgi veriyor. Gerisi menü, yükseltmeler ve nasıl oynanır gibi şeyler:)

Super olmuş ellerine sağlık :D

Nitr0

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2024
271
813
93
ps3 ile ps4 arasında çok fark yok aslında onada yapılabilir elimde olsaydı gta 4 2.00 sürümüne ve mirrors edge oyununa port ederdim

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,826
56,032
113
Rica ederim ne demek:)
Aslında oyunda diyalog yokmuş boşa uğraştım gibi oldu .
Sadece dükkan ve kaset ustası diye biri var onların konuşmaları bilgi veriyor. Gerisi menü, yükseltmeler ve nasıl oynanır gibi şeyler:)

Super olmuş ellerine sağlık :D
Ona daşükür.

Singularity diye bir oyun da vardı. Ona da bakabilirsin belki. Konuşma yok onda da.