PS5 PKG Oyun Dragon Dogma 2 - PPSA09663 - v01.000 - FW 5.XX - Backport - USA - FFPFSC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Dragon Dogma 2 - PPSA09663 - v01.000 - FW 5.XX - Backport - USA - FFPFSC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 351 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Dragon Dogma 2 - PPSA09663 - v01.000 - FW 5.XX - Backport - USA - FFPFSC
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
569
434
63
Bu gün uzun zamandır PC’de oyun oynamıyordum, bakalım nasıl olmuş ;)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
ingilizce bitiridigim nadir ilk oyunlardan bir tanesi ps4 versiyonda bitirdim inanlımaz güzel bir oyun bence byercanx @byercanx konu dişi olacak ama oyunları 5.XX - Backport tarzında payaşıyorusun herkes kullansın çok güzel düşüncen ama bazı backportlarda sorun oluyormu ben 10.01 kullanıyorum genelde backporda ihtiyacım yok program ile backportsuz yapsam daha iyi olurmu fikrin nedir

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,113
2,541
113
40
ingilizce bitiridigim nadir ilk oyunlardan bir tanesi ps4 versiyonda bitirdim inanlımaz güzel bir oyun bence byercanx @byercanx konu dişi olacak ama oyunları 5.XX - Backport tarzında payaşıyorusun herkes kullansın çok güzel düşüncen ama bazı backportlarda sorun oluyormu ben 10.01 kullanıyorum genelde backporda ihtiyacım yok program ile backportsuz yapsam daha iyi olurmu fikrin nedir
Sorun yok backportta

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,187
2,160
113
Benim tarzim zaten belli sasirmamak lazim :) Bugun icin paylasimlar yeterli ben Crimson Desert'a donuyorum. Gorusuruz gencler.
Crimson Desert bu yüzden oynamıyorum hem beni hayattan koparacak hemde yeni güncellenmiş haliyle oynamak gerek.Spoiler falan zaten takan biride değilim yıllardır.
Mirage hariç tüm seriyi sevdim ama mirage ye bu sıcaklarda bile ısınamadım😂
Assasin serisine ps3te Ezio ile bırakmıştım.Ac1,2,Brotherhood ve evolution ile bırakmıştım.Hiçbir çıkan oyununu sonrasında bakmadım ps4 dahil.Ama eminim yine seveceğim birşeyler bulacağım bu seride.Sonuçta kılıçlı :)

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
4,036
5,853
113
Crimson Desert bu yüzden oynamıyorum hem beni hayattan koparacak hemde yeni güncellenmiş haliyle oynamak gerek.Spoiler falan zaten takan biride değilim yıllardır.

Assasin serisine ps3te Ezio ile bırakmıştım.Ac1,2,Brotherhood ve evolution ile bırakmıştım.Hiçbir çıkan oyununu sonrasında bakmadım ps4 dahil.Ama eminim yine seveceğim birşeyler bulacağım bu seride.Sonuçta kılıçlı :)
Kılıç dedin ya gene atsu nun o boyundan uzun kılıç gözümde canlandı 😂😅

Haaaa bide devil my cry 4 deki motorlu kılıçtan iyidi

Adam kılıca ara gazı veriyordu han haaaaan😅😂

ozen yuksel

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 22, 2009
178
19
18
40
Ercan usta ffpfsc paylaşımları için çok teşekkürler. Benim pc de i3 13500h işlemcili. mkfps 0.8 programı ile 1 haftada falan 50-55 civarı klasörlu oyunu ffpfsc yaptım. Bilirim baya zor. Oyuna göre 15 dakika ile 2 saat arasında değişiyor.

Bide konu dışı ama bu call of duty leri Ps5 sürümleri neden yok. Apr emu mu yoksa online zorluğu mu var. Çok teşekkürler.

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,113
2,541
113
40
Ercan usta ffpfsc paylaşımları için çok teşekkürler. Benim pc de i3 13500h işlemcili. mkfps 0.8 programı ile 1 haftada falan 50-55 civarı klasörlu oyunu ffpfsc yaptım. Bilirim baya zor. Oyuna göre 15 dakika ile 2 saat arasında değişiyor.

Bide konu dışı ama bu call of duty leri Ps5 sürümleri neden yok. Apr emu mu yoksa online zorluğu mu var. Çok teşekkürler.
Cold War 650 gb mesela geneli 500gb Cod’ların

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,113
2,541
113
40

Crimson’un güncellemesine daha çok var bu arada DLC geliyor yakında

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,113
2,541
113
40
PPSA09664 – EUR (v03.000) güncel versiyonu vardı şimdi fark ettim dilersen daha sonra seninkinide yenile
Backport yapmak için oyunun orijinal decrypt edilmiş dosyaları lazım çoğu rip alan yani siespta team bunları yayınlamıyor. Biri 3.0 proper dump yayınlasa backport kolay