PS3 Türkçe YAMA DuckTales Remastered PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan DuckTales Remastered PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 233 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı DuckTales Remastered PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

seckinabdullah

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 10, 2025
193
39
28

DuckTales Remastered PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selam arkadaşlar DuckTales Remastered oyununu Ps3 için Türkçe'ye çevirdim.
Keyifli oyunlar dilerim :)

OYUN HAKKINDA
WayForward Technologies tarafından geliştirilen ve Capcom tarafından yayınlanan oyun, orijinal yapımın eğlenceli

oynanış mekaniklerini korurken görsel ve işitsel olarak çağ atlatmıştır. Oyunda Varyemez Amca (Scrooge McDuck) ve
yeğenleri (Huey, Dewey, Louie) ile birlikte dünyanın dört bir yanındaki gizli hazineleri bulmak için

büyük bir maceraya atılır

BİLGİLENDİRME
Font dosyalarına türkçe karekterleri ekledim arkadaşlar. Menü font dosyasını düzenlememe
rağmen çalışmadı. Muhtemelen başka bir dosyadan çekiyor karekterleri ama oyun içi
diyalogların fontu çalıştı. Menü hariç diğer kısımlar türkçe font destekliyor.

KURULUM
-Zip dosyasından çıkan pkg dosyaları ve exdata klasörünü fat32 formatlı bir usb'ye atın

ardından Install Package Files'ten kurup oyuna girin.
-Rcps3 ve aps3(android) ile oynayacak arkadaşlar RAR doyasından çıkan oyun+update+lisans dosyalarını

Install Package sekmesinden kurarak oynayabilirler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

PORTAGAS

PS3 TOOL
PORTAGAS

PS3 PORT VE DÜZENLEME
PORTAGAS

[Gizli içerik]
ps3 çok iyi ilerliyor lütfen hızınızı kaybetmeyin :) ivme alındı

portagas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
763
3,203
93
Elinize sağlık hocam. Erişim alabilir miyim?
Bir de rica etsem pal mı, ntsc mi ve iso mu yoksa dosya formatında mı yardımcı olabilir misiniz. PS3 multiman'dan oynuyorum.
İlk mesajda kurulum kısmına bakabilirsiniz. Pal ya da Ntsc olduğunu kodlarından anlarsınız. BLES ve NPEB ile başlayanlar Pal , BLUS ve NPUB ile başlayanlar ise Ntsc'dir.

vlkkoroglu

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 2, 2025
31
5
8

DuckTales Remastered PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selam arkadaşlar DuckTales Remastered oyununu Ps3 için Türkçe'ye çevirdim.
Keyifli oyunlar dilerim :)

OYUN HAKKINDA
WayForward Technologies tarafından geliştirilen ve Capcom tarafından yayınlanan oyun, orijinal yapımın eğlenceli

oynanış mekaniklerini korurken görsel ve işitsel olarak çağ atlatmıştır. Oyunda Varyemez Amca (Scrooge McDuck) ve
yeğenleri (Huey, Dewey, Louie) ile birlikte dünyanın dört bir yanındaki gizli hazineleri bulmak için

büyük bir maceraya atılır

BİLGİLENDİRME
Font dosyalarına türkçe karekterleri ekledim arkadaşlar. Menü font dosyasını düzenlememe
rağmen çalışmadı. Muhtemelen başka bir dosyadan çekiyor karekterleri ama oyun içi
diyalogların fontu çalıştı. Menü hariç diğer kısımlar türkçe font destekliyor.

KURULUM
-Zip dosyasından çıkan pkg dosyaları ve exdata klasörünü fat32 formatlı bir usb'ye atın

ardından Install Package Files'ten kurup oyuna girin.
-Rcps3 ve aps3(android) ile oynayacak arkadaşlar RAR doyasından çıkan oyun+update+lisans dosyalarını

Install Package sekmesinden kurarak oynayabilirler.

TÜRKÇE ÇEVİRİ

PORTAGAS

PS3 TOOL
PORTAGAS

PS3 PORT VE DÜZENLEME
PORTAGAS

[Gizli içerik]
Elinize sağlık. MGS Peace Walker türkçe yaması gelir mi acaba?