PS4 Türkçe YAMA Dying Light: The Following – Enhanced Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde thisrock84 tarafından oluşturulan Dying Light: The Following – Enhanced Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,245 kez görüntülenmiş, 174 yorum ve 118 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Dying Light: The Following – Enhanced Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan thisrock84
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ctw32

thisrock84

TR YAMA KING
Yönetici
Moderatör
Tem 25, 2008
274
6,904
93
39



Sevgili mcpsp üyeleri, Dead Island ile tanıdığımız Techland’in yine zombi kıyameti temalı oyunu Dying Light: The Following – Enhanced Edition oyununun yaması ile karşınızdayız. Ana oyunu ve tüm DLC'leri içeren Enhanced Edition versiyonunu bu yama ile artık Türkçe dilimizde PS4 sistemimizde de oynayabileceğiz. Keyifle oynayabilmeniz için PC yamasındaki tüm içerikleri PS4 için yapmış olduğum yamaya aktardım, eksik veya sadece PS4 için yapılmış ek olan içerikleri de kendim çevirerek/bularak tamamladım. Yama ile uyumlu olan oyunu paylaşan hako @hako 'ya buradan teşekkürlerimi sunarım.
Ana oyunu indirmek için hako @hako 'nun paylaştığı konuya ulaşmak için:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyoruz :)

OYUN HAKKINDA

Oyuna yabancı olanlar için şöyle senaryoyu da bir özetleyelim. Harran’da gizemli bir salgın sonucu nüfusun büyük çoğunluğu agresif zombi-vari yaratıklara dönüşür ve savunma bakanlığı şehri karantina altına alır. Yönettiğimiz karakter Kyle Crane ise bu çılgın ortama politik bir figür olan Kadir “Reis” Süleyman’ı bulmak üzere gönderilmiş olan gizli bir ajan. Paraşütle Harran sokaklarına inen Crane’in, daha ayağını yere basmasıyla ısırılması bir olsa da hemen ardından şansı yaver gider ve hayatta kalanların kurduğu bir grup tarafından kurtarılıp ve güvenli bir bölgeye çekilir. Burada Runner (koşucu) olarak adlandırılan, şehre inip erzak toplama, haber iletme gibi işleri halleden ekibe dahil oluyor ve bir yandan bu gruba çaktırmadan asıl görevimizi tamamlamaya bir yandan da enfeksiyona uğradığımız için kendimizi kurtarmaya, seçimlerimize bağlı olarak da diğer insanları kurtarmaya çalışıyoruz.

NOT
hako @hako 'nun paylaşmış olduğu Dying_Light_The_Following_Enhanced_Edition_PS4-HOODLUM.pkg isimli CUSA03991 – EUR sürüme sahipseniz, oyunu tekrardan indirmenize gerek yoktur. Türkçe yama aynı zamanda oyunun 1.19 yamasını da içerir ve 5.05, 6.72, 7.02 ve 7.55 versiyon konsollarda sorunsuz çalışmaktadır.



TÜRKÇE ÇEVİRİ

Resmi PC oyununun Türkçe dil dosyalarından alınmış ve PS4 sistemine adapte edilmiştir.

PROGRAMLAMA
THISROCK

PS4 PORT VE DÜZENLEME
THISROCK


OYUNDAN GÖRSELLER











İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
 
Son düzenleme:

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Şub 27, 2020
1,535
1,463
113
Thisrock. bu oyunun Sitede yamalı olanı var sadece merak ettiğim bir şey var senin paylaştığın ile farkı ne DLClermi
 

thisrock84

TR YAMA KING
Yönetici
Moderatör
Tem 25, 2008
274
6,904
93
39
Thisrock. bu oyunun Sitede yamalı olanı var sadece merak ettiğim bir şey var senin paylaştığın ile farkı ne DLClermi
Aslında oda sanıyorum aynı DLC'leri içeriyor olabilir, dediğim gibi PC yamasından aldım fakat bu yama 1.19 versiyonuna göre düzenlenmiş ve sadece bu güncelleme ile gelmiş düzenlemelerin ve çevirileri de içeren bir yama oldu.
 
Üst