teşekkürler
yhanova Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Ocak 6, 2020 4,319 6,371 113 Tem 1, 2026 #12 Spikerlik hali var ama
bluetooth1905 Tanınmış Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ara 16, 2020 188 480 63 Tem 1, 2026 #13 yhanova' Alıntı: Spikerlik hali var ama Genişletmek için tıkla ... İndirdim, sıkıştırdım, dahili hafızaya attım harika çalıştı hem de türkçe spikerli.
yhanova' Alıntı: Spikerlik hali var ama Genişletmek için tıkla ... İndirdim, sıkıştırdım, dahili hafızaya attım harika çalıştı hem de türkçe spikerli.
Nabe7272 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Haz 22, 2026 188 46 28 Tem 2, 2026 #14 dorukhan' Alıntı: FW 11.00 Version : v01.000.018 Extract, and make sure you install EA.SPORTS.FC.26.Unlocker.PS5-DUPLEX.pkg in _DUPLEX_ folder before playing the game. Enjoy! Audio languages: English, French, Arabic, German, Spanish, Spanish, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Polish, Portuguese, Chinese Screen languages: Arabic, Chinese, Czech, Danish, German, English, Spanish, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Chinese [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekürler abi dublex olunca ne oluyor bende kurulu ea fifa 2026 fark varmı diğeriyle ?
dorukhan' Alıntı: FW 11.00 Version : v01.000.018 Extract, and make sure you install EA.SPORTS.FC.26.Unlocker.PS5-DUPLEX.pkg in _DUPLEX_ folder before playing the game. Enjoy! Audio languages: English, French, Arabic, German, Spanish, Spanish, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Polish, Portuguese, Chinese Screen languages: Arabic, Chinese, Czech, Danish, German, English, Spanish, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Chinese [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekürler abi dublex olunca ne oluyor bende kurulu ea fifa 2026 fark varmı diğeriyle ?
lemans Kayıtlı Üye DESTEK OLAN ÜYEMİZ Tem 29, 2012 46 4 8 39 Tem 2, 2026 #16 bluetooth1905' Alıntı: İndirdim, sıkıştırdım, dahili hafızaya attım harika çalıştı hem de türkçe spikerli. Genişletmek için tıkla ... Sürüm nedir sizin ? Bu versiyonu indirip backport yapıp kullanılabilir mi ?
bluetooth1905' Alıntı: İndirdim, sıkıştırdım, dahili hafızaya attım harika çalıştı hem de türkçe spikerli. Genişletmek için tıkla ... Sürüm nedir sizin ? Bu versiyonu indirip backport yapıp kullanılabilir mi ?
theramses Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Kas 19, 2020 236 49 28 Tem 2, 2026 #17 dorukhan' Alıntı: FW 11.00 Version : v01.000.018 Extract, and make sure you install EA.SPORTS.FC.26.Unlocker.PS5-DUPLEX.pkg in _DUPLEX_ folder before playing the game. Enjoy! Audio languages: English, French, Arabic, German, Spanish, Spanish, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Polish, Portuguese, Chinese Screen languages: Arabic, Chinese, Czech, Danish, German, English, Spanish, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Chinese [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler...
dorukhan' Alıntı: FW 11.00 Version : v01.000.018 Extract, and make sure you install EA.SPORTS.FC.26.Unlocker.PS5-DUPLEX.pkg in _DUPLEX_ folder before playing the game. Enjoy! Audio languages: English, French, Arabic, German, Spanish, Spanish, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Polish, Portuguese, Chinese Screen languages: Arabic, Chinese, Czech, Danish, German, English, Spanish, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Chinese [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler...
bluetooth1905 Tanınmış Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ara 16, 2020 188 480 63 Tem 2, 2026 #18 lemans' Alıntı: Sürüm nedir sizin ? Bu versiyonu indirip backport yapıp kullanılabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... 11.20 backport olmadan yükledim
lemans' Alıntı: Sürüm nedir sizin ? Bu versiyonu indirip backport yapıp kullanılabilir mi ? Genişletmek için tıkla ... 11.20 backport olmadan yükledim
10flip1010 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Mar 3, 2026 37 6 8 Tem 2, 2026 #19 gracias haber si tiene el mundial