Thank you !
lemans Kayıtlı Üye DESTEK OLAN ÜYEMİZ Tem 29, 2012 46 4 8 39 Tem 2, 2026 #22 bluetooth1905' Alıntı: 11.20 backport olmadan yükledim Genişletmek için tıkla ... Sürüm yüksek diye sizde çalıştı..10.01 olanlar nasıl yükleyebilir ?
bluetooth1905' Alıntı: 11.20 backport olmadan yükledim Genişletmek için tıkla ... Sürüm yüksek diye sizde çalıştı..10.01 olanlar nasıl yükleyebilir ?
bluetooth1905 Tanınmış Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ara 16, 2020 190 484 63 Tem 2, 2026 #23 lemans' Alıntı: Sürüm yüksek diye sizde çalıştı..10.01 olanlar nasıl yükleyebilir ? Genişletmek için tıkla ... backport bekleyeceksiniz malesef
lemans' Alıntı: Sürüm yüksek diye sizde çalıştı..10.01 olanlar nasıl yükleyebilir ? Genişletmek için tıkla ... backport bekleyeceksiniz malesef
babacandır Aktif Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ocak 4, 2019 521 223 43 Tem 2, 2026 #24 dorukhan' Alıntı: FW 11.00 Version : v01.000.018 Extract, and make sure you install EA.SPORTS.FC.26.Unlocker.PS5-DUPLEX.pkg in _DUPLEX_ folder before playing the game. Enjoy! Audio languages: English, French, Arabic, German, Spanish, Spanish, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Polish, Portuguese, Chinese Screen languages: Arabic, Chinese, Czech, Danish, German, English, Spanish, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Chinese [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
dorukhan' Alıntı: FW 11.00 Version : v01.000.018 Extract, and make sure you install EA.SPORTS.FC.26.Unlocker.PS5-DUPLEX.pkg in _DUPLEX_ folder before playing the game. Enjoy! Audio languages: English, French, Arabic, German, Spanish, Spanish, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Polish, Portuguese, Chinese Screen languages: Arabic, Chinese, Czech, Danish, German, English, Spanish, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Chinese [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
memik0027 Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Kas 19, 2024 80 11 8 Tem 2, 2026 #25 dorukhan' Alıntı: FW 11.00 Version : v01.000.018 Extract, and make sure you install EA.SPORTS.FC.26.Unlocker.PS5-DUPLEX.pkg in _DUPLEX_ folder before playing the game. Enjoy! Audio languages: English, French, Arabic, German, Spanish, Spanish, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Polish, Portuguese, Chinese Screen languages: Arabic, Chinese, Czech, Danish, German, English, Spanish, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Chinese [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
dorukhan' Alıntı: FW 11.00 Version : v01.000.018 Extract, and make sure you install EA.SPORTS.FC.26.Unlocker.PS5-DUPLEX.pkg in _DUPLEX_ folder before playing the game. Enjoy! Audio languages: English, French, Arabic, German, Spanish, Spanish, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Polish, Portuguese, Chinese Screen languages: Arabic, Chinese, Czech, Danish, German, English, Spanish, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Chinese [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Nabe7272 Foruma Destek Olan Üyemiz DESTEK OLAN ÜYEMİZ Haz 22, 2026 188 46 28 Tem 2, 2026 #26 bluetooth1905' Alıntı: İndirdim, sıkıştırdım, dahili hafızaya attım harika çalıştı hem de türkçe spikerli. Genişletmek için tıkla ... Ne ile sıkıştırdınız Sayın hocam dahili hafıza için ?
bluetooth1905' Alıntı: İndirdim, sıkıştırdım, dahili hafızaya attım harika çalıştı hem de türkçe spikerli. Genişletmek için tıkla ... Ne ile sıkıştırdınız Sayın hocam dahili hafıza için ?
bluetooth1905 Tanınmış Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Ara 16, 2020 190 484 63 Tem 3, 2026 #28 Nabe7272' Alıntı: Ne ile sıkıştırdınız Sayın hocam dahili hafıza için ? Genişletmek için tıkla ... Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Birden fazla program var ama bu sayfadaki arkadaşın programıyla sıkıştırdım kendisi türkçe yapmış ve beğendim bunu kullandım.
Nabe7272' Alıntı: Ne ile sıkıştırdınız Sayın hocam dahili hafıza için ? Genişletmek için tıkla ... Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Birden fazla program var ama bu sayfadaki arkadaşın programıyla sıkıştırdım kendisi türkçe yapmış ve beğendim bunu kullandım.
VeSoN Yeni Üyemiz Kayıtlı Üyemiz Tem 4, 2026 3 1 3 Tem 4, 2026 #30 dorukhan' Alıntı: FW 11.00 Version : v01.000.018 Extract, and make sure you install EA.SPORTS.FC.26.Unlocker.PS5-DUPLEX.pkg in _DUPLEX_ folder before playing the game. Enjoy! Audio languages: English, French, Arabic, German, Spanish, Spanish, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Polish, Portuguese, Chinese Screen languages: Arabic, Chinese, Czech, Danish, German, English, Spanish, Spanish, French, Italian, Japanese, Korean, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Portuguese, Russian, Swedish, Turkish, Chinese [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... teşekkürler