PS4 PKG OYUN EA SPORTS FC 27 CUSA57220 – EUR v1.03

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan EA SPORTS FC 27 CUSA57220 – EUR v1.03 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,497 kez görüntülenmiş, 724 yorum ve 368 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı EA SPORTS FC 27 CUSA57220 – EUR v1.03
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eeerrrriiik

Ghjbbgdcgg

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 4, 2026
5
3
3
kaiyere girince kaydedilemedi diyor çözümü nedir acaba
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

aynı sorun bende de var
dün gece konsolu kapattım sorunu çözemeyince sabah uyandım tekrar açtım oyuna yine girdim hiçbir şey yapmamış olmama rağmen profil ile ilgili dün yazdığım sorun çözüldü ve profil kaydedildi sonrasında kadro güncellemesini yükledim ve kariyer açmak istedim girdim işte kariyerle ilgili ayarları yaptım tam başlayacakken bu sefer de kariyer kaydedilemiyor dedi çözebildin mi acaba

DÜZENLEME:
Bu mesajı yazdıktan sonra tekrar belki işe yarar diye konsolu kapatıp açtım ve oyuna tekrar girdim yine td kariyeri için ayarlarımı yaptım ve bu sefer sorunsuz bir şekilde kaydetti hata alan kapatıp açmayı deneyebilir bence benim tüm sorunlar en azından şimdilik böyle halloldu gibi duruyor

Son düzenleme:

sdindar1907

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 16, 2014
74
9
8
oyunu indirdim kurdum sıkıntı yok ama maça girince siyah ekran oyun arka planda oynuyor hatta radarda üçgenler haraket ediyor ama saha ve futbolcular siyah ekran

cct1963

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 22, 2026
5
1
3

DOWNLOAD
[Gizli içerik]

KURULUM BİLGİSİ

ÖNCE BOYUTU EN YÜKSEK OLAN ANA OYUN PKG DOSYASINI YÜKLEYİN

SONRA BOYUTU EN KÜÇÜK OLAN PKG DOSYASINI YÜKLEYİN

SONRASINDA 3.pkg DOSYASINI YÜKLEYİN

PlayStation Version: PS4
Disc Code: CUSA57220
Game Region: EUR
Game Version: 1.03
Minimum firmware version: 9.00+

Interface Language: Russian, Portuguese (Brazil), Arabic, Simplified Chinese, Spanish (Mexican), Portuguese, Czech, Turkish, Korean, English, French, German, Italian, Spanish, Nederlands, Swedish, Norwegian, Denmark, Polish

Audio: English, French, German, Italian, Japanese, Latin American (Spanish), Polish, Spanish, Arabic, Simplified Chinese, Korean, Turkish, Brazilian Portuguese, Dutch

ben 64 yaşındayım yıllarca hako ve mctunayı takip ettim hala 10 numaralar.Teşekkürler.

EmirKula32

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 20, 2026
2
0
1

DOWNLOAD
[Gizli içerik]

KURULUM BİLGİSİ

ÖNCE BOYUTU EN YÜKSEK OLAN ANA OYUN PKG DOSYASINI YÜKLEYİN

SONRA BOYUTU EN KÜÇÜK OLAN PKG DOSYASINI YÜKLEYİN

SONRASINDA 3.pkg DOSYASINI YÜKLEYİN

PlayStation Version: PS4
Disc Code: CUSA57220
Game Region: EUR
Game Version: 1.03
Minimum firmware version: 9.00+

Interface Language: Russian, Portuguese (Brazil), Arabic, Simplified Chinese, Spanish (Mexican), Portuguese, Czech, Turkish, Korean, English, French, German, Italian, Spanish, Nederlands, Swedish, Norwegian, Denmark, Polish

Audio: English, French, German, Italian, Japanese, Latin American (Spanish), Polish, Spanish, Arabic, Simplified Chinese, Korean, Turkish, Brazilian Portuguese, Dutch

başarılı buldum