PS5 Klasör Oyun EA SPORTS FC 27 PPSA34015

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde dorukhan tarafından oluşturulan EA SPORTS FC 27 PPSA34015 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,540 kez görüntülenmiş, 377 yorum ve 162 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı EA SPORTS FC 27 PPSA34015
Konbuyu başlatan dorukhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dynamicaner

semihyz

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2020
36
1
8

PPSA34015
Game (v01.000.003)

Audio : English, French, Spanish

Screen Languages: Arabic, Chinese (Traditional), Czech, Dutch, English, French (France), German, Italian, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Russian, Spanish, Spanish (Mexico), Swedish, Turkish

12.xx ve üstünde çalışır.

Rar şifresi(Password): mcpsp.com

[Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik]​
teşekkür abi

eymenhuda

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2026
6
0
1

PPSA34015
Game (v01.000.003)

Audio : English, French, Spanish

Screen Languages: Arabic, Chinese (Traditional), Czech, Dutch, English, French (France), German, Italian, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Russian, Spanish, Spanish (Mexico), Swedish, Turkish

12.xx ve üstünde çalışır.

Rar şifresi(Password): mcpsp.com

[Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik]​
elinize sağlık

kpln04

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 11, 2014
271
85
28
13.60 nasıl yapılacak biri detaylı söylesin yoksa kafayı sıyırcam
Arşivden çıkardığın klasörün ismini ppsa34015app0 yap öncelikle,decrypted klasöründekileri oyun klasörüne at değiştir.Sonra usb ya da hdd içine homebrew diye bi klasör aç ppsa34015app0 klasörünü buraya kopyala.Fc27uncloker.pkg dosyasını aynı usb ya da hdd içine direkt at(homebrew klasörüne değil.) Diski ps5e takınca shadowmount+ ve kstuff lite çalıştırın payload managerden. Oyun ana ekrana gelecek hemen açmayın.Ayarlar menüsünü açın en alta gelin debug settings kısmı var.Oraya girip game/install package kısmına girip fc27uncloker.pkgyi seçip kurun.Artık çalışması lazım.

yok hocam yine çalışmıyor sinir oldum .. exfat şeklinde hombrew klasöründe unlock yüklenmiyor zaten yüklü diyor sonra oyunu silip hemen unlocku yüklüyorum tekrar deniyorum açılmıyor
sürümünüz nedir?

davut190719

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2021
62
9
8
Arşivden çıkardığın klasörün ismini ppsa34015app0 yap öncelikle,decrypted klasöründekileri oyun klasörüne at değiştir.Sonra usb ya da hdd içine homebrew diye bi klasör aç ppsa34015app0 klasörünü buraya kopyala.Fc27uncloker.pkg dosyasını aynı usb ya da hdd içine direkt at(homebrew klasörüne değil.) Diski ps5e takınca shadowmount+ ve kstuff lite çalıştırın payload managerden. Oyun ana ekrana gelecek hemen açmayın.Ayarlar menüsünü açın en alta gelin debug settings kısmı var.Oraya girip game/install package kısmına girip fc27uncloker.pkgyi seçip kurun.Artık çalışması lazım.

sürümünüz nedir?
sürüm 13.00 hocam backport yaptım ama yinede çalımadı birde decryted klasöründekilerini de mi kopyalamam gerekli