PS5 Klasör Oyun EA SPORTS FC 27 PPSA34015

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde dorukhan tarafından oluşturulan EA SPORTS FC 27 PPSA34015 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,584 kez görüntülenmiş, 378 yorum ve 162 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı EA SPORTS FC 27 PPSA34015
Konbuyu başlatan dorukhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan lhakobaba

onderkaan

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2026
4
0
1

PPSA34015
Game (v01.000.003)

Audio : English, French, Spanish

Screen Languages: Arabic, Chinese (Traditional), Czech, Dutch, English, French (France), German, Italian, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Russian, Spanish, Spanish (Mexico), Swedish, Turkish

12.xx ve üstünde çalışır.

Rar şifresi(Password): mcpsp.com

[Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik]​
elinize sağlık

davut190719

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 13, 2021
62
9
8
arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu çözdüm
ilk önce oyunun base app klasörüne decypted deki dosyaları kopyalıyoruz
sonra backport dosyalarını kopyalıyoruz
sonra oyunu exfat yapıp sonrada ffpfsc yapıyoruz ..
Tabi ben direk ffpfsc yaptım chat gptinin verdiği komut sayesinde
komutu ekliyorum kendi dosyalarınızın yoluna göre chat gptye atın size kod oluşturur
python -m mkpfs pack folder --require-game-files --verify --no-adjust-output-file-extension --temp-folder "C:\PS5\TEMP" "C:\PS5\FC27_READY" "C:\PS5\OUT\PPSA34015.ffpfsc"

Ekli dosyalar

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
324
65
28
Slm aynen dediğin gibi
Ama dec klasörünün içindekini ana klasöre bacıkport dosyaları ama klasöre sonra ffpfc ye çevirin yeter az once volverine yaptım hemde tr yama ile çalıştı ps5 dili turkce olmasina rağmen çok iyi
Not : ffpfc ye donusturmeden Önce fakelib dosyasını ekleyin yada programı da tık var işaretleyin en sgliklisi kendiniz yapmanız

Son düzenleme:

berkek34

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2026
1
0
1

PPSA34015
Game (v01.000.003)

Screen Languages: Arabic, Chinese (Traditional), Czech, Dutch, English, French (France), German, Italian, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Russian, Spanish, Spanish (Mexico), Swedish, Turkish

teşekkürler

Dynamicaner

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 4, 2026
2
0
1

PPSA34015
Game (v01.000.003)

eline sağlık. teşekkürler.