PS5 Klasör Oyun EA SPORTS FC 27 PPSA34015

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Klasör Formatlı Oyunlar kategorisinde dorukhan tarafından oluşturulan EA SPORTS FC 27 PPSA34015 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,123 kez görüntülenmiş, 224 yorum ve 100 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Klasör Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı EA SPORTS FC 27 PPSA34015
Konbuyu başlatan dorukhan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yekbilgisayar

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
275
58
28
Arkadaşlar unlock pkg yükledim ama oyun ve uygulama başlatılamıyor diyor. Oyun exfat şeklinde kurulu
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef başlatılamıyor hatası verdi.
Hocam oyun indirdiğinizde winrarmi zip mi
Olarak sıkıştırma dan çıkarım dosyayı ondan sonra klasör ise backport varsa yapın aonr aexfat yapin en son ps ye bağlayın sonra unlock pkg yükleyin oyunu açın bundan sonra ancak biri video ekler öyle yaparsınız

takirasa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2012
82
5
8
42
Hocam oyun indirdiğinizde winrarmi zip mi
Olarak sıkıştırma dan çıkarım dosyayı ondan sonra klasör ise backport varsa yapın aonr aexfat yapin en son ps ye bağlayın sonra unlock pkg yükleyin oyunu açın bundan sonra ancak biri video ekler öyle yaparsınız
buradaki klasörlü oyunlardan indirdim. rar dosyasından çıkarttığımda 3 parça idi. ben de ana klasörü exfata çevirip attım. ps gördü ama açılmıyor. neyse sizi fazla meşgul etmeyeyim. teşekkürler

sallamalla

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 11, 2026
275
58
28
buradaki klasörlü oyunlardan indirdim. rar dosyasından çıkarttığımda 3 parça idi. ben de ana klasörü exfata çevirip attım. ps gördü ama açılmıyor. neyse sizi fazla meşgul etmeyeyim. teşekkürler
Tamamozaman backport dosyaları indir sonra exfat yap oyunu görecektir unlock pkg yükleyin tamamdır

gecesurucusulion9

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2026
49
2
8

PPSA34015
Game (v01.000.003)

Audio : English, French, Spanish

Screen Languages: Arabic, Chinese (Traditional), Czech, Dutch, English, French (France), German, Italian, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Russian, Spanish, Spanish (Mexico), Swedish, Turkish

12.xx ve üstünde çalışır.

Rar şifresi(Password): mcpsp.com

[Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik]​
teşekkürler.

mrt234234234

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 14, 2026
23
2
3
tşkler

PPSA34015
Game (v01.000.003)

Audio : English, French, Spanish

Screen Languages: Arabic, Chinese (Traditional), Czech, Dutch, English, French (France), German, Italian, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese (Brazil), Portuguese (Portugal), Russian, Spanish, Spanish (Mexico), Swedish, Turkish

12.xx ve üstünde çalışır.

Rar şifresi(Password): mcpsp.com

[Gizli içerik][Gizli içerik][Gizli içerik]​