ÇÖP KUTUSU EFOOTBALL PES 2021 (2024 GÜNCEL ) MONSTER PATCH DATAPACK 8.03 KIŞ SEZONU

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde Meteora* tarafından oluşturulan EFOOTBALL PES 2021 (2024 GÜNCEL ) MONSTER PATCH DATAPACK 8.03 KIŞ SEZONU başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 32,681 kez görüntülenmiş, 525 yorum ve 269 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı EFOOTBALL PES 2021 (2024 GÜNCEL ) MONSTER PATCH DATAPACK 8.03 KIŞ SEZONU
Konbuyu başlatan Meteora*
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Burak543
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasanokan

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 29, 2022
80
21
8

Monster patch datapack 8.03 önceki monster patch ı siliniz. Arşiv dosyasındaki iki pkg dosyasınıda yükleyiniz.
Türk takımlarından önemli olanlar güncel burda hayalkırıklığı yaşamayın derim sebebi yamayı yapan kişilerin yabancı olması. Ancak avrupa vs kulupler güncel.
Bizzat tarafımca PS4 Pro 9.00 sürümde denenmiştir. Dream Patch silmenize gerek kalmaz. iki yamayı ayrı ayrı yükleyebilirsiniz .Türkçe spiker desteğinden dolayı medivel @medivel kardeşime teşekkür ederim. İyi oyunlar.
Ana oyun Türkçe Spikerli

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[Gizli içerik]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Datapack 8.03

[Gizli içerik]

rar şifresi: mcpsp.com

Teşekkürler

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,119
2,810
113
Oyunu yükledim sorunsuz çalışıyor. 👍
Dostum Dream Patch mi daha iyi yoksa bu mu? Ona göre indirip deneyeceğim. Görüşlerin benim için önemli. Oyun hakkında fikirlerin nedir ;)

Bu arada Meteora* @Meteora* paylaşım için teşekkürler kardeşim. Ellerine, emeklerine ve zamanına sağlık ;) :)

medivel

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 10, 2009
593
1,013
93
Dostum Dream Patch mi daha iyi yoksa bu mu? Ona göre indirip deneyeceğim. Görüşlerin benim için önemli. Oyun hakkında fikirlerin nedir ;)

Bu arada Meteora* @Meteora* paylaşım için teşekkürler kardeşim. Ellerine, emeklerine ve zamanına sağlık ;):)
Bence Dream patch bikaç gömlek üstün.
Tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz.
Monster da Arap ligi var Dream Patch te yok.
Dreem patch te tüm Süper lig takımları var, Monter da bu sezon yükselenler yok.
Dream patch te efsane takımlar daha çok.
Görsellik olarakta Dream patch daha kaliteli geldi bana.

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,119
2,810
113
Bence Dream patch bikaç gömlek üstün.
Tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz.
Monster da Arap ligi var Dream Patch te yok.
Dreem patch te tüm Süper lig takımları var, Monter da bu sezon yükselenler yok.
Dream patch te efsane takımlar daha çok.
Görsellik olarakta Dream patch daha kaliteli geldi bana.
Eşsiz ve güzel yorumların için teşekkürler dostum. Öyleyse ben oyumu Dream Patch'ten yana kullanıyorum çünkü yorumlarına güveniyorum ;)

arnavut73

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2024
149
7
18

Monster patch datapack 8.03 önceki monster patch ı siliniz. Arşiv dosyasındaki iki pkg dosyasınıda yükleyiniz.
Türk takımlarından önemli olanlar güncel burda hayalkırıklığı yaşamayın derim sebebi yamayı yapan kişilerin yabancı olması. Ancak avrupa vs kulupler güncel.
Bizzat tarafımca PS4 Pro 9.00 sürümde denenmiştir. Dream Patch silmenize gerek kalmaz. iki yamayı ayrı ayrı yükleyebilirsiniz .Türkçe spiker desteğinden dolayı medivel @medivel kardeşime teşekkür ederim. İyi oyunlar.
Ana oyun Türkçe Spikerli

[Gizli içerik]

Datapack 8.03

[Gizli içerik]

teşekkürler

headquarterr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 13, 2011
208
31
28
49

Ana oyun Türkçe Spikerli

[Gizli içerik]

Datapack 8.03

[Gizli içerik]

teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...