ÇÖP KUTUSU elapse isimli yazilim hakkinda

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Forumun Çöp Kutusu kategorisinde mansurr tarafından oluşturulan elapse isimli yazilim hakkinda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 77 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Forumun Çöp Kutusu
Konu Başlığı elapse isimli yazilim hakkinda
Konbuyu başlatan mansurr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan polexch
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mansurr

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 6, 2026
11
0
1
elapse isimli ps5 uzerinden ip degistirerek guide uzerinden acilan hack system ne ise yariyor? yakin zamanda gelecek olan black box ile ayni anda kullanilabilirmi?
ve sizce surum guncellemesi yaparsam psn bani yermiyim henuz bir oyuna girmedim sadece ip degistyirdim ve elf felan kurdum

polexch

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2020
197
69
28
Bence gta 6 çıkana kadar bekle belki backport ile sürüm düşürüp 13.60 da oynanabilir hale getirirler belki 14.10 sürüm kırılır v.s o yüzden beklemek mantıklı
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Güvenli modda 7. Seçeneği seçip usb ile resmi sony sitesinden son sürümü indirince bir sorun olmuyor diye okudum ben

mansurr

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 6, 2026
11
0
1
Bence gta 6 çıkana kadar bekle belki backport ile sürüm düşürüp 13.60 da oynanabilir hale getirirler belki 14.10 sürüm kırılır v.s o yüzden beklemek mantıklı

Güvenli modda 7. Seçeneği seçip usb ile resmi sony sitesinden son sürümü indirince bir sorun olmuyor diye okudum ben
direkt guncelleme yapsam duzelmezmi son surume cunku ben relapse yi kurdum bile henuz oyun yuklemedim ama black box felan yapilinca onuda kurup store dan exfat indirerek oynamayi planliyorum ama eger bu yuzden ban yiyeceksem gta6 ya para vermiyecehgim. suan 13.60 surumunu kullaniyorum guncellersem duzelecekse guncelliyecegim

polexch

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2020
197
69
28
Direkt güncelleme yapma sakın çok riskli o ban yeme ihtimalin baya yüksek güvenli moddan yapman şart

Komple sıfırlaman gerek makinayı dediğim yöntem ile

mansurr

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 6, 2026
11
0
1
Direkt güncelleme yapma sakın çok riskli o ban yeme ihtimalin baya yüksek güvenli moddan yapman şart

Komple sıfırlaman gerek makinayı dediğim yöntem ile
ama bunu yaparsam satin aldigim dijital oyunlari kaybetmezmiyim ve etkinlestirme yaptigim dijital kod oyunlari

polexch

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2020
197
69
28
ama bunu yaparsam satin aldigim dijital oyunlari kaybetmezmiyim ve etkinlestirme yaptigim dijital kod oyunlari
Savelerini oyunlarını kaybedersin yeniden yüklemen gerekir savelerin eğer ps plusun bulut hizmetine aktarılmadıysa savelerin de geri gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...