En Son Çıkan Bazı PSP Oyunları.../NEW GAMES

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan En Son Çıkan Bazı PSP Oyunları...\/NEW GAMES başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 97,030 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı En Son Çıkan Bazı PSP Oyunları...\/NEW GAMES
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gozmocan

chuck_schuldiner

Symbolic
Forum Admini
Nis 5, 2008
2,654
45
48
43
Eskişehir
Siteye Git
slm bişey sorcam hako kardeş ya benim psp ROGADİS YDP - G18 BU OYUNLAR BENİM CİHAZDA ÇALIŞIRMI ÇALIŞMAZ İSE NE YAPMAM GEREKİR
Senin ki bir PSP değil ki?? PSP görünümlü hatta PSV görünümlü Android destekli ürün.

Ne yapman gerekir : O yüzden bu oyunları unut. Google Play Store bak oradan indir. Uzantıları .APK olan oyunları ya da PSP al kendine :)

​

redvelvet

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2008
1,885
437
83

Cihaz bu galiba bende merak ettim googledan baktım. PSP oynatacağını hiç sanmıyorum o cihazın.

ekstruder_2007

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 12, 2013
4
0
1
44
hako kardeş en bu cihazı bi arkadaşa verdim cihaz güzel ama benim istediğim tarz oyunlar yok bana bi cihaz tavsiye edermisin orta kalitede çok pahalısını alamam

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
266
83
android için psp emulatörü var
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
get it for android kısmından deneyebilirsin.

ozanilgun

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 24, 2012
6
3
3
Emeklerin için teşekkür ederim Hako. Sen olmasan psp elimde patlardı. Hala psp ile gelen street fighter oynuyor olurdum.

AngelDragon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 9, 2013
5
0
1
32
abi keşke psvita çıkmasaydı ya off :S
Ne güzel oyunlar yaparlardı kim bilir :)

furtuna

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 5, 2013
9
0
1
38
sportoto süperlig oyunu cıkartsanız cok sewenır simdiden tesekürler