En uygun psp kamera

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Donanım kategorisinde phoenixugur tarafından oluşturulan En uygun psp kamera başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,918 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Donanım
Konu Başlığı En uygun psp kamera
Konbuyu başlatan phoenixugur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan phoenixugur

phoenixugur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2010
94
0
6
37
arkadaşlar internette araştırdım ve en uygun kamerayı bu sitede buldum

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

55 liraya 5 lirada kargo parası 60 lira tutuyor. tabi kargo parasının çok olmasının sebebi kapıda ödeme seçeneğini seçmemdi.

Ben bu kamerayı aldım sıfır kutusunda açtım garantisi filan hepsi vardı. zaten orjinal ürün satan bir site. Bu sitede biraz pahalıya ilanlar gördüm o yüzden almak isteyen arkadaşları bilgilendirmek için bu ilanı veriyorum umarım kızmazsınız

Bump: he unutmadan ürünü psp aksesuarları bölümüne koymamışlar playstation - aksesuar bölümünü seçin psp kısmına tıklamayın direk aksesuarlar kısmında arayın

BizeHeryerTRabzon

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 24, 2010
143
2
18
arkadaşlar internette araştırdım ve en uygun kamerayı bu sitede buldum

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

55 liraya 5 lirada kargo parası 60 lira tutuyor. tabi kargo parasının çok olmasının sebebi kapıda ödeme seçeneğini seçmemdi.

Ben bu kamerayı aldım sıfır kutusunda açtım garantisi filan hepsi vardı. zaten orjinal ürün satan bir site. Bu sitede biraz pahalıya ilanlar gördüm o yüzden almak isteyen arkadaşları bilgilendirmek için bu ilanı veriyorum umarım kızmazsınız

Bump: he unutmadan ürünü psp aksesuarları bölümüne koymamışlar playstation - aksesuar bölümünü seçin psp kısmına tıklamayın direk aksesuarlar kısmında arayın

Bı kac konuna bakdımda hep bu sıteyı ornek vermıssın .Yabancı sıteler var bu sıtelerden daha ucuza satıyorlar.Bı stıcker olsun 1dolar .Bu sıtelerden alısverıs yaparsanız daha karlı cıkarsınız..

phoenixugur

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2010
94
0
6
37
sadece kamerada uygun bu site yoksa fiyatları çok kazık ama kamera piyasaya göre uygun.