- Ağu 24, 2025
- 515
- 1,838
- 93
-
Öne çıkan konu
Injustice 2: Legendary Edition PS4 platformunda Türkçe yama desteğiyle artık çok daha erişilebilir ve etkileyici bir hikâye sunuyor. DC evreninin en güçlü kahraman ve kötü karakterlerini bir araya getiren oyun, Batman, Superman, Wonder Woman gibi efsanelerle sizi ideallerin çatıştığı karanlık bir evrene davet ediyor. Yama sayesinde oyunun tüm diyaloglarını ve anlatısını Türkçe olarak takip edebilir, hikâyeye tam anlamıyla hâkim olabilirsiniz.
Öne çıkan Gear System özelliği ile karakterlerinizi dilediğiniz gibi özelleştirerek her dövüşe farklı bir stratejiyle girebilirsiniz. Sinematik sahneler, etkileyici grafikler ve çevrimiçi modlarla güçlenen Injustice 2, sadece bir dövüş oyunu değil; aynı zamanda güçlü bir anlatıya sahip bir süper kahraman destanı.
Bu yamayı aylar önce paylaşmıştım ancak, bazı aksaklıklar sebebiyle kaldırmak zorunda kalmıştık. Yama tekrar sizlerle. Ayrıca bu yama benim Türkçe yama sektöründe yaptığım ilk oyun yamasıdır. O sebeple benim için de anlamı büyüktür
ÇEVİRİ
OYUNDELİSİYİM
PS4 PORT
OYUNDELİSİYİM
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
Son düzenleme: