Esr ile Kopya Oyun Açma

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde harman tarafından oluşturulan Esr ile Kopya Oyun Açma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,135 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Esr ile Kopya Oyun Açma
Konbuyu başlatan harman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan harman

harman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2009
5
0
1
40
Çipsiz slim 7004 ps2 miz var.Memory card a free mc boot ve yanındaki programları esr yi falan yükledik.Esr yi kullanarak nasıl kopya oyunları çalıştırabilirim lütfen yardım

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
888
113
39
PSLAND:)
Yasco abi demiş:chip takılı olmadan kopya oyun oynaman imkansız umarım bu cevap sana yeterli gelir..
Malesef kardeş çipsiz oynayamazsın.

Burda:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Faradrim

Super Moderator
Yönetici
Super Moderatör
Tem 11, 2008
513
21
18
38
Esr yi freemcboot ile birlikte kurman gerek, yani cihazın açıldığında ana menüde gelecek karşına. Oyunları yazdırmadan önce patch yapıp öyle yazdırıp ps2 den esr den oyunu açman gerek. Ancak hangi oyunlara destek verdiğine bakman gerek. Araştırıp anladığım kadarı bu daha fazla bilgiyi kendi forumunda bulabilirsin.

harman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2009
5
0
1
40
mc boot ile esr yi yükledim yalnız esryi açtığımda devamı gelmiyor ve esr ile kopya oyunu açmaya çalıştığımda esr yazısı ondan sonra siyah ekran dvdye bakıyorum biraz dönmüş sonra kalmış.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Faradrim

Super Moderator
Yönetici
Super Moderatör
Tem 11, 2008
513
21
18
38
Kalın kasa ve çipli olduğundan elimdeki cihaz deneme şansım yok. Biraz daha bakar çözüm bulursam yardımcı olmaya çalışırım.

harman

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 27, 2009
5
0
1
40
Esr ile orjinal pes 2008 çalıştı. Ama diğer kopya oyunlarda esr yazısından sonra siyah ekran oylece duruyor.Kopya dvd de dönmüyor. Acaba Dvd yi değişik bir yöntemlemi yazdıracağız -1x hızını filan kastedmiyorum- farklı bir programlamı yazdıracağız yada usb extreme ile mi yazdıracağız? Şu ana kadar esr ile çipli ps 2 lerde çalışan kopya pes 2010,mademan,smackdown vs raw2010 ve 2007, gta 3 ü denedim olmadı