PS5 Yardım PS5 Web File Manager için yardım talep ediyorum.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde veli hacıoğlu tarafından oluşturulan PS5 Web File Manager için yardım talep ediyorum. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 135 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı PS5 Web File Manager için yardım talep ediyorum.
Konbuyu başlatan veli hacıoğlu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ahmethan

veli hacıoğlu

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2026
1
1
1
Herkese merhaba. PS5 cihazıma PS5 oyunu atmak istiyorum. Web File Manager'ı çoğu kişinin kullandığını gördüm ve ben de kullanmak istedim. Maalesef ki bende Web File Manager yok. İtemzflow ve PS5 Xplorer uygulaması var. Web File Manager' ı PS5'ime yüklemek istiyorum. Bilgisayarımdan indirmeye karar verdim ve uygulama .elf dosyasıymış. Daha önce hiç .elf dosyası kurmadım ve kendi firmware'ımda nasıl kurulacağını bulamadım. Sizin yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

ahmethan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 2, 2010
373
1,463
93
45
Klasörlü oyun kopyalamak istiyorsanız eğer Itemzflow’u tercih edebilirsiniz. Ffpfsc, ExFAT veya tek bir dosya kopyalacaksanız Xplorer’ı tercih edebilirsiniz. Xplorer sadece klasörlü oyunlarda eksik dosya yükleme yaptığından oyunlar çalışmıyor. Ben sorun yaşamıyorum.