Far Cry 2 PS3

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde ferex28 tarafından oluşturulan Far Cry 2 PS3 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 639 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Far Cry 2 PS3
Konbuyu başlatan ferex28
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GAMEMASTER

ferex28

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 10, 2011
324
2,500
93
44

[HIDE-THANKS]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

[/HIDE-THANKS]
PASSWORD:ferex28

x474747

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 24, 2013
25
15
8
42
ben bu oyunu mkinaya attım rogero 4.50 makinam
malesef oyun yükleniyor cdsi saatlerce dönüyor hiçbir tepki vermiyor neden ACABA

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
887
113
39
PSLAND:)
[MENTION=126873]x474747[/MENTION]Hemşom özelden yazmıştım sana.Denedinmi onları? Bendede Rogero 4.50 kurulu.Oyunudener yazarımsana.İnşallah oyunun orjinal dosyalarını istemez:(

x474747

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 24, 2013
25
15
8
42
bende cobra ode değil
cwf 4.55 rogero
dediğin ayarları önceden denemiştim bdmirror vs. ama nafile
velhasılı 20 oyun yükledim hepsinde aynı spnuç ama adamın yüklediği iki oyun sağlam çalışıyor

x474747

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 24, 2013
25
15
8
42
işin ilginç yaanı şu:
oyun seçince multimanda çıkıyor ya oyunu açtığımda ya siyah ekrana direk takılıyor hiçbirşey gelmiyor
bazı oyunlar açıyor hdd data yüklüyor oyun içinde gerekli ayarı yapıyoum start deyince loading diyor diyor açılmıyor
şimdide bir oyunda herşey tamam video ile oyun başladı ama loading dedi dedi açılmadı kafayı yiyecem daha önce 3.55 cwf makinada çalışan tüm oyunlar rogero 4.55 te bir tanesi bilemi çalışmaz hadi çalışmadı bu arşivi indidriğim yerdeki elemn nasıl bu o arşivden çalımayan iki oyunu yükledi bana yolladı sorunsuz giriyorum

bu arada zaten iki oyundan biri farcry 2 yani yolladığım yerden yükleyip gönderdiler çalışıyor ama muhtemelen kendi oyunumu yüklersem açlşmycak

Son düzenleme: