PS4 Türkçe YAMA Far Cry 5 PS4 Türkçe Yama İndir v2.0 (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Far Cry 5 PS4 Türkçe Yama İndir v2.0 (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 64,111 kez görüntülenmiş, 1,064 yorum ve 615 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Far Cry 5 PS4 Türkçe Yama İndir v2.0 (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan flochx06

tyfn9k

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2024
64
16
8
Arkadaşlar ben öncelikle bu sitedeki cusa05904 Gold Edetion olan bölümden indirdim sadece ana oyunu. Sonra Türkçe yama V2 yi indirdim çünkü Gold Edetion olan yama linkler patlak. Sonra yamadan hata aldım. Bende duxa ile uyumlu yapabilirim. Oynadım bitirdim. Eğer sizde ise yaramiyorsa youtubeden ps4 AİO PROGRAMİ VAR onu araştırın ordan yapin ister uyumlu hale getirin ister yama ile oyunu birleştirin. Bende PC yok olsa siz atardım.
oyunu indirdiğiniz linki paylaşa bilir misiniz? sitede 1,01 sürüm görmedim ben hakonun paylaşımı 1.00

tyfn9k

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 31, 2024
64
16
8
linkleri patlamış. daha önce de denemişim olmamış ama. şu oyunu bir türlü türkçe yapamadım yahu

gumer38r

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 4, 2025
10
3
3
Şifreyi göremedim usta...
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

üstad eline emeğine sağlık
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

emeginize saglik.tam surumu bekleyelim

Son düzenleme:

Tosun61

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 11, 2020
55
46
18

Sevgili mcpsp üyeleri, Far Cry 5 oyununun PS4 Türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren rockerdem ve ekibine, tool konusunda yardımcı olan Bekir İnce'ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yamada benim emeğim yoktur. Çünkü pc yaması ps4 oyununda da sorunsuz çalışıyor arkadaşlar. Yama ile uyumlu olan oyunu türkçe yama dosyası ile birlikte paylaştım, indirebilirsiniz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyorum. :)

Türkçe Yama CUSA05904 sürümü ile uyumludur

Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark :)

Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

PROJE YÖNETİCİSİ

ERDEM ÇATIK (rockerdem)

TÜRKÇE ÇEVİRİ
ERDEM ÇATIK (rockerdem)
HASAN BAY
YUSUF ÇİFTÇİBAŞI
KAAN BOZKURT
EREN ACAR

TOOL
BEKİR İNCE (İki Nokta Sırt Sırta)

PS4 TEST
ÇAĞ

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
Teşekkür ederim

ramazan19833

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 5, 2010
17
2
3
42

Sevgili mcpsp üyeleri, Far Cry 5 oyununun PS4 Türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren rockerdem ve ekibine, tool konusunda yardımcı olan Bekir İnce'ye buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yamada benim emeğim yoktur. Çünkü pc yaması ps4 oyununda da sorunsuz çalışıyor arkadaşlar. Yama ile uyumlu olan oyunu türkçe yama dosyası ile birlikte paylaştım, indirebilirsiniz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyorum. :)

Türkçe Yama CUSA05904 sürümü ile uyumludur

Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark :)

Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

PROJE YÖNETİCİSİ

ERDEM ÇATIK (rockerdem)

TÜRKÇE ÇEVİRİ
ERDEM ÇATIK (rockerdem)
HASAN BAY
YUSUF ÇİFTÇİBAŞI
KAAN BOZKURT
EREN ACAR

TOOL
BEKİR İNCE (İki Nokta Sırt Sırta)

PS4 TEST
ÇAĞ