PS3 EMULATÖR FBA NEXT PS3 4.30 CFW by MCTUNA - Atari Salonu Oyunları

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - Retro Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan FBA NEXT PS3 4.30 CFW by MCTUNA - Atari Salonu Oyunları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,496 kez görüntülenmiş, 65 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - Retro Emulasyon
Konu Başlığı FBA NEXT PS3 4.30 CFW by MCTUNA - Atari Salonu Oyunları
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mortakal

saskin54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2009
39
3
8
41
abı sunu guzelce anlatnız

bı kac da oyun eklesınız süper olur

Bump: Emulatörün kurulumuna yaptıktan sonra aşağıdaki fbanext-ps3.xml dosyasını indirip her hangi bir file manager programı ile dev_hdd0/game/FBAN00000/USRDIR klasörüne atın

Abi bunu biraz daha detaylı anlatırmısın bunu yapamıyorumm

zaza24

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2009
1,114
23
48
bence bu hali güzel değil çünkü otomatik tuş yok tuna ayarlayabilirmisin acaba birde menüler daha güzel olsa gam yemem

saskin54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2009
39
3
8
41
abı sunu guzelce anlatnız

bı kac da oyun eklesınız süper olur

Bump: Emulatörün kurulumuna yaptıktan sonra aşağıdaki fbanext-ps3.xml dosyasını indirip her hangi bir file manager programı ile dev_hdd0/game/FBAN00000/USRDIR klasörüne atın

Abi bunu biraz daha detaylı anlatırmısın bunu yapamıyorumm

gurkangumus1980

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2011
222
43
28
46
neogeo.zip dosyasını roms klasörüne atın sonrasında neogeo oyunlarınız çalışacaktır
merhabalar bende neo geo oyunlarını oynayamıyorum 3.55 verson da hiç sıkıntı yaşamamıştım neo geo zipide ilgili yere attım fakat oyunları görmesine ramen çalışmadı romlardamı bi sıkıntı var ona bakim dedim romlar pc de çalısıyo bi kaç siteden farklı romlar indirip dnedim yine olmadı acaba nedendir başka bişe aklıma gelmedi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,540
113
44
Siteye Git
merhabalar bende neo geo oyunlarını oynayamıyorum 3.55 verson da hiç sıkıntı yaşamamıştım neo geo zipide ilgili yere attım fakat oyunları görmesine ramen çalışmadı romlardamı bi sıkıntı var ona bakim dedim romlar pc de çalısıyo bi kaç siteden farklı romlar indirip dnedim yine olmadı acaba nedendir başka bişe aklıma gelmedi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Merhaba gurkan

Çalışmıyor derken nasıl bir hata aldın yazarmısın ?

gurkangumus1980

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2011
222
43
28
46
Merhaba gurkan

Çalışmıyor derken nasıl bir hata aldın yazarmısın ?
hata su program oyunu görüyo fakat seçildiğinde alt alta yazılar geliyo sonunda found hatırladığım kadarıyla ingilizce bişeler yazıyo yani rom yokmuş gibi veya romun içindeki dosyalar eksikmiş gibi hata geliyo karşıma. bide tuna sana zahmet önerdiğin rom sitelerinden bildiğin veya tavsiye ettiğin varmı cevapların için teşekkürler

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,540
113
44
Siteye Git
hata su program oyunu görüyo fakat seçildiğinde alt alta yazılar geliyo sonunda found hatırladığım kadarıyla ingilizce bişeler yazıyo yani rom yokmuş gibi veya romun içindeki dosyalar eksikmiş gibi hata geliyo karşıma. bide tuna sana zahmet önerdiğin rom sitelerinden bildiğin veya tavsiye ettiğin varmı cevapların için teşekkürler
Aldığın hata roms dosyasındaki dosyaların eksik olmasından kaynaklanıyor

Sende çalışmayan bir oyunu bana söylersen akşam bir denerim aynı oyunu

Aşağıdaki linkte 28413 tane roms var oradan indirip deneyebilirsin

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Olmazsa bende bulunan FBA arşivini 8gb komple upload ederim

gurkangumus1980

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2011
222
43
28
46
Aldığın hata roms dosyasındaki dosyaların eksik olmasından kaynaklanıyor

Sende çalışmayan bir oyunu bana söylersen akşam bir denerim aynı oyunu

Aşağıdaki linkte 28413 tane roms var oradan indirip deneyebilirsin

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Olmazsa bende bulunan FBA arşivini 8gb komple upload ederim

mesela fatal fury 2
kof95
kof96
kof97,98,99,2000 aslında şu ana kadar cwf 4.30 versyonda hiç bir neo geo oyununu çalıştıramadım site içinde teşekkürler daha öncede yazılarından takip etmiştim bende burayı kullanıyorum iyi bi site gerçekten

Bump: merhaba arkadaşlar
öncelikle ben neo geo oyunlarını bu emulatörle oynayamıyodum çözümünü buldum. elinizdeki neogeo.zip dosyanızdan kaynaklanıyo aşagıdaki linkden bu zipi indirip dev_hdd0/game/FBAN00000/USRDIR/ROMS içine atın bütün oyunlar çalışıcaktır. direkt dosyayı paylaşmak isterdim ama nasıl paylaşım yapıcağımı bilmiyorum :)

işte link: http://www.planetemu.net/index.php?section=roms&dat=958&action=showrom&id=1456916

tuna yardımların içinde teşekkürler

demented

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 25, 2012
17
0
1
43
Merhaba arkadaşlar 3.55 versiyonu için hangi emilatörü indirmem gerekiyor?

saskin54

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 10, 2009
39
3
8
41
abi şimdi ben nerde yanlı s yapıom
no roms found dio

xml dosyassını buraya atıyorum
O:\GAMEZ\FBAN00000\USRDIR