PS3 EMULATÖR FBA NEXT PS3 4.30 CFW by MCTUNA - Atari Salonu Oyunları

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - Retro Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan FBA NEXT PS3 4.30 CFW by MCTUNA - Atari Salonu Oyunları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,460 kez görüntülenmiş, 65 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - Retro Emulasyon
Konu Başlığı FBA NEXT PS3 4.30 CFW by MCTUNA - Atari Salonu Oyunları
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mortakal

TR4J3D1

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2012
414
31
28
Programi kurdum romu attip fakat programa girince no roms found hatasi veriyor yardim edermisiniz

anjak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 1, 2012
31
5
8
programı kurdum,fakat romları atıcak mcpsp klasörü gözükmüyor 4.55 cfw kullanıcısıyın fbann/usdır/roms klasörüne zip olarak rom yükledikten sonra programı açtım,aynı hatayı aldım no roms found diye bir yazı çıkıyor ekranın sol üst köşesinde ne yapmam gerekiyor ?? yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürederim.

lanex

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 10, 2014
3
0
1
Sayın MCTUNA...
sana zahmet şu linki yenileyip üzerinede anlatırmısın 1 haftadır ugraşıyorum yapamadım.

ps_lion

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 27, 2011
1
0
1
41
linke tıkladığım zaman film sayfasını acıyor link bozukmu acaba

kratos77

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2019
4
0
1
link ölmüş yenılermısınız
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar link ölmüş yenileyebilirmiyiz

Son düzenleme:

damonbehrens

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 16, 2010
361
48
28
43

[METACAFE]/5532078/[/METACAFE]

Nihayet play station 3 oyun konsolu atari salonuna dönüştü FBA NEXT emulatörü ile atari salonunda oynadığımız bütün oyunları play station 3 oyun konsolumuzda oynayabileceğiz :D

Emulatörün şuan için desteklediği oyun sistemleri

- Capcom CPS-1

- Capcom CPS-2

- Capcom CPS-3

- Cave

- Neo Geo

- Sega System 16

- Toaplan

- Taito

- Psikyo 68EC020

KURULUM ve KULLANIM

Aşağıdaki linkten emulatörü indirin USB flash diskinizin içerisine rar'dan çıkarttığınız emulatör dosyasını atın,PS3 menüsünden INSTALL PACKAGE FILES sekmesi üzerine gelip emulatörü yükleyin

Emulatörün kurulumuna yaptıktan sonra indirdiğiniz dosya içerisindeki fbanext-ps3.xml dosyasını her hangi bir file manager programı ile dev_hdd0/game/FBAN00000/USRDIR klasörüne atın

DOWNLOAD

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Emulatörün kurulumunu yaptıktan sonra Oyunları /dev_hdd0/game/MCPSP klasörüne atın

Play Station 3 konsolunuzun menüsünden emulatörü çalıştırın karşınıza gelen ekranda oyunları göreceksiniz X tuşu ile oyununuzu seçin ve oynayın

Oyun esnasında

SELECT TUŞU - Jeton Atar

START TUŞU - Oyunu Başlatır

L2 TUŞU Oyun listesine döner

L1+L2+R1+R2 tuşlarına basarsanız genel ayarlar menüsüne dönersiniz

teşekkürler