PS3 EMULATÖR FBA NEXT PS3 r478 - Atari Salonu Oyunları

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - Retro Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan FBA NEXT PS3 r478 - Atari Salonu Oyunları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25,830 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - Retro Emulasyon
Konu Başlığı FBA NEXT PS3 r478 - Atari Salonu Oyunları
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

legend907

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 13, 2010
10
0
1
52
FBANext-ROMS adlı klasörün içerisine oyunlar için tek tek klasör açıp inenleri o şekildemi atacağız yoksa FBANext-ROMS klasörünün içerisine başka klasör açmadan zipten çıkan her oyunu karışıkmı atacağız. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. ben sadece FBANext-ROMS klasörünün içerisine her açılan zipli dosyayı attım ama hiçbir şey görmedi makine.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,735
60,592
113
44
Siteye Git
FBANext-ROMS adlı klasörün içerisine oyunlar için tek tek klasör açıp inenleri o şekildemi atacağız yoksa FBANext-ROMS klasörünün içerisine başka klasör açmadan zipten çıkan her oyunu karışıkmı atacağız. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. ben sadece FBANext-ROMS klasörünün içerisine her açılan zipli dosyayı attım ama hiçbir şey görmedi makine.
Zip dosyalarını direkt at dostum olacaktır

duazz

Erişim Engelli
Ağu 15, 2010
21
0
1
47

Zipli olarak atacaksin ama bazı oyunları gormuyor yada calistigi anda kilitliyor ve ps3 ü yeniden baslatmadan düzelmiyor. ama beta oldugu için düzelteceklerdir. birde 2. playeri oyuna sokamadin. street fighter ve dalkstalkers oyunlarında yapabilen varmi oluryorsa nasıl ?

serhandamla

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 19, 2009
17
1
3
45
evet arkadaslar cok guzel bir paylasim ama benimde sorum olacak 2.playeri nasil devreye sokacagiz abimle street hoop ta kapismamiz lazim :)

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,735
60,592
113
44
Siteye Git
Güzel soru hiç denemedim :) yarın deneyip sonucu yazarım dostum :)

addidas_85

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 8, 2009
51
0
6
Bende de çalışmadı rom yok diyor birde biosları nereden indirebilirim link var mı?

cengizzz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 13, 2009
37
0
6
usb den de denedim telefonumun hafıza kartındanda .. rardan çıkan dosyayı(FBA r365.pkg ) usb ye attım usb ye attım ps3 oyun bölümünde bi türlüçıkmadı yardımcı olursanız sevinirim

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,735
60,592
113
44
Siteye Git
Usb'nin formatını fat32 olarak çevir ve öyle dene dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...