PS3 EMULATÖR FBA NEXT PS3 r478 - Atari Salonu Oyunları

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - Retro Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan FBA NEXT PS3 r478 - Atari Salonu Oyunları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25,805 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - Retro Emulasyon
Konu Başlığı FBA NEXT PS3 r478 - Atari Salonu Oyunları
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

linmet

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 15, 2009
17
0
1
41
merhaba yapamayan arkadaşlar ben 3.41 de şöyle çalıştırdım.pkg sini kurdum ve açtım menülerini açıp kapayınca içinde klasörler oluştu tabi bunu ancak ftp server ile görmek mümkün ordanda rom klasörüne romları attım çalıştı ancak hala cps3 oyunlarını açamadım bunu bilen varsa söylesin rom olarak atıyom görmüyor ama diğer romları açıyor.

ksk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2009
15
3
3
bütün mame romlarını destekliyormu,yada hangi oyunu destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebiliriz

Kazuma

Erişim Engelli
Haz 8, 2008
612
1
18
41
Ya bu emülatörü kurdum bende cps3 oyunlarını listede göremiyorum neogeo.zip biosunu rom klasörüne attım sfiii.zip ide atıyorum rom klasörüne dahili hdd de ama oyun görünmüyor :D

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,731
60,530
113
44
Siteye Git
Ya bu emülatörü kurdum bende cps3 oyunlarını listede göremiyorum neogeo.zip biosunu rom klasörüne attım sfiii.zip ide atıyorum rom klasörüne dahili hdd de ama oyun görünmüyor :D
Cps3 oyunları Capcom'a aittir ve negeo bios dosyası ile bağımsız çalışır,elinizdeki roms dosyalarında sorun vardır,problemsiz cps3 oyunlarını oynayabiliyorum :26:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...