PS5 PKG Oyun FFPKG Programı ile Klasörlü Oyunu FFPKG Yapma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde babacandır tarafından oluşturulan FFPKG Programı ile Klasörlü Oyunu FFPKG Yapma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,194 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 35 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı FFPKG Programı ile Klasörlü Oyunu FFPKG Yapma (REHBER)
Konbuyu başlatan babacandır
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kayzer_sozee

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
462
168
43
Sadece bende sorun GTA 5 ilk bölüm polisler gelmiyor hiç birsekilde onu çözen varmı yokmu

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,108
50,824
113
Başkan o zamansa PS5 pkgler yakındır diyebilir miyiz? Şunu bir deneyeyim.
Valla abi, ben Mart ayında bir şeyler olacak diye düşünüyorum, ama bu pkg olmaz bence. Yüksek versiyonlar kırılır yine. Öyle hissediyorum kısaca.

FFPKG programının biraz daha geliştirilmesi gerekiyor. Oyunlar geç açılıyor bir de ffpkg dosyası klasörlüden daha yüksek bir boyuta sahip oluyor. Bazen düşük oluyor ama yüksek boyutlu oyunlarda klasöre göre fark yine, yani daha yüksek oluyor.

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
462
168
43
Valla abi, ben Mart ayında bir şeyler olacak diye düşünüyorum, ama bu pkg olmaz bence. Yüksek versiyonlar kırılır yine. Öyle hissediyorum kısaca.

FFPKG programının biraz daha geliştirilmesi gerekiyor. Oyunlar geç açılıyor bir de ffpkg dosyası klasörlüden daha yüksek bir boyuta sahip oluyor. Bazen düşük oluyor ama yüksek boyutlu oyunlarda klasöre göre fark yine, yani daha yüksek oluyor.
Bende katılıyorum ama oyunları bend wgec açılmıyor makinede güzel çalışıyor bende

Sadwce GTA 5 her şekilde ilk bölümde hata var polisler gelmiyor

Onun dışında her iki şekilde ps5im FTP uyku modunda gibi bişi çıkıyor kopyalama yarım kaldigi için yeni astan kopyalama başlatıyorum ama file zilla ile güzel kopyalama yapıyor 50_100 arası

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,108
50,824
113
Bende katılıyorum ama oyunları bend wgec açılmıyor makinede güzel çalışıyor bende

Sadwce GTA 5 her şekilde ilk bölümde hata var polisler gelmiyor

Onun dışında her iki şekilde ps5im FTP uyku modunda gibi bişi çıkıyor kopyalama yarım kaldigi için yeni astan kopyalama başlatıyorum ama file zilla ile güzel kopyalama yapıyor 50_100 arası
Abim o konuda iyi ama boyutları şişirmesi eksi yazar ona. O da çözülürse sıkıntı kalmaz.

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
462
168
43
Abim o konuda iyi ama boyutları şişirmesi eksi yazar ona. O da çözülürse sıkıntı kalmaz.
İşte sorun orda var değil yok aksine biraz daha dusurseydi çok daha iyi olurdu ayrıca ekstra dilleri ayrı olarak indirmeye verseler daha güzel olurdu
Ozaman boyut dahada düşerdi online olan oyunlarında online bölümü cikarilsa boyutlar baya bı azalır di

Ayrıca takip ediyorum bayadir yeni oyun çıkarmadılar daha bisiler olması lazım

Son düzenleme: