PS5 PKG Oyun FFPKG Programı ile Klasörlü Oyunu FFPKG Yapma (REHBER)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Oyun İndir kategorisinde babacandır tarafından oluşturulan FFPKG Programı ile Klasörlü Oyunu FFPKG Yapma (REHBER) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,194 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 35 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı FFPKG Programı ile Klasörlü Oyunu FFPKG Yapma (REHBER)
Konbuyu başlatan babacandır
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kayzer_sozee

babacandır

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 4, 2019
462
168
43
Yarın gece misafirlerim gitain konu il ilgili bende briaz daha düzgün yazı ve link bırakacağım inşallah çünkü rehber denilmiş ona göre bir duzen hazırlayacağım inşallah

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
304
89
28
Bende katılıyorum ama oyunları bend wgec açılmıyor makinede güzel çalışıyor bende

Sadwce GTA 5 her şekilde ilk bölümde hata var polisler gelmiyor

Onun dışında her iki şekilde ps5im FTP uyku modunda gibi bişi çıkıyor kopyalama yarım kaldigi için yeni astan kopyalama başlatıyorum ama file zilla ile güzel kopyalama yapıyor 50_100 arası
Arkadaslar ps5 gta 5 te polislerin gelmeme sorununu nasil çözüyorsunuz yardimci olacak varmi rica etsem

death94

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2021
46
3
8
Slm arkadaşlar FFPKG programı denedim dosya boyuytu briaz daha fazla oyundan oyuna göre boyut 5-15 GB arasında fark ediyor ama sorunsuz güzel oluyor etahen games içine atınca oyunu görüyor direk oynayabiliyorsunuz.

PROGRAM LİNKİ
[Gizli içerik]

ÖĞRETİCİ VİDEOSU
teşekkürler