FiFA 13 EUR-USA-JPN FULL ISO 1.20 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan FiFA 13 EUR-USA-JPN FULL ISO 1.20 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,416 kez görüntülenmiş, 66 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı FiFA 13 EUR-USA-JPN FULL ISO 1.20 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ertus01

TheKnife

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 5, 2012
1
0
1
Sağol indiriyorum umarım çalışır. Versiyonum 6.20 pro B-5

AnLOkan

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2013
8
0
1
37
sakın boşa indirmeyin bu kadar ihrenç bir fifa hayatım boyunca oynamadım :(

idea_98

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 4, 2013
5
0
1
35
Arkadaşlar Fifa ile Fifa Soccer arasında ne gibi bir fark vardır? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Hako'ya diyecek tek bir kelimem dahi yok. Çok teşekkür ederim Hako!

redvelvet

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 22, 2008
1,885
437
83
Paylaşım Emeğin için Teşekkürler Hakosan.
Hemen bir uyarıda bulunayım: FIFA 13 EUR FULL ISO 1.20 GB FIXED başlığının altındaki gamefront linkleri ölmüş sanırım Part 1 dosya bulunamadı hatası verdi. alternatif olmadığı icinde diğer linklere bakmadım bile açıkcası.

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,244
113
Link çalışıyor red... Sadece gamefront Türkiyeye serverlarını kapattı. Onun için inmiyor.. Ama ben remote upload dediğimiz yöntemle senin için 3 alternatif daha koydum onları kullanabilirsin.

deli98

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 17, 2012
232
19
28
Green Hill Zone
Arkadaşlar Fifa ile Fifa Soccer arasında ne gibi bir fark vardır? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Hako'ya diyecek tek bir kelimem dahi yok. Çok teşekkür ederim Hako!
sanırrım bölge farkı var çıktığı bölgeler farklı olduğu için bazı oyunlarda adında değişiklik oluyor galiba