PS5 FFPFSC Oyun Final Fantasy VII Remake Intergrade - AMPR - PPSA01903 – USA (v01.005) Tüm DLC’ler FW 4.XX - FFPFSC

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Final Fantasy VII Remake Intergrade - AMPR - PPSA01903 – USA (v01.005) Tüm DLC’ler FW 4.XX - FFPFSC başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,137 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 FFPFSC Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Final Fantasy VII Remake Intergrade - AMPR - PPSA01903 – USA (v01.005) Tüm DLC’ler FW 4.XX - FFPFSC
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sunnat777

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,256
113
40
Bu arada akşam biraz net ile sıkıntı yaşadım bu akşam kalanlar upload olacak

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,364
2,708
113
Ne demek efendim, babalar birde sizden ricam indirdiğiniz ve test ettiğiniz oyunların altına yazarsanız çok sevinirim başlıkta güncellemeler yapıyorum. Atıyorum dahilide oynadım haricide oynadım gibi
Ben şuan sadece indiriyorum ve hali hazirdaki sistemde oynamaya devam ediyorum.Yoksa en ince detayına kadar yazardım ama bir arkadaşın dediği umarım güncellemeler ile ortadan kalkar.Bazi oyunların bossalarında haraketli yerlerde takılmalar olduğunu yazmış

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,256
113
40
Ben şuan sadece indiriyorum ve hali hazirdaki sistemde oynamaya devam ediyorum.Yoksa en ince detayına kadar yazardım ama bir arkadaşın dediği umarım güncellemeler ile ortadan kalkar.Bazi oyunların bossalarında haraketli yerlerde takılmalar olduğunu yazmış
Herkesin kullandığı kofigurasyon farklı kullandığın SSD, HDD bunlarda bir etken aynı oyunu iki şekilde test etmek gerekir acaba o sahne normal sürümdede sorun çıkarıyormu bilmek gerekir

Ben genelde oyunları m2 üzerinde test ediyoru ve bunu belirtiyorum. 6000mb okuma hızı olan bir m2 kullanıyorum. Bende sorun olmayabilir ama bu 1000mb okuma olan bir SSDde sorun çıkarabilir

nucleusxx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2014
649
1,495
93
Herkesin kullandığı kofigurasyon farklı kullandığın SSD, HDD bunlarda bir etken aynı oyunu iki şekilde test etmek gerekir acaba o sahne normal sürümdede sorun çıkarıyormu bilmek gerekir

Ben genelde oyunları m2 üzerinde test ediyoru ve bunu belirtiyorum. 6000mb okuma hızı olan bir m2 kullanıyorum. Bende sorun olmayabilir ama bu 1000mb okuma olan bir SSDde sorun çıkarabilir
eline sağlık paylaşım için teşekkürler paylaştığın oyunlar cihaz içine takılan m2 de çalışıyor değil mi? boyutları çok avantajlı türkçe yama için tekrar komple açmak mı gerekiyor?

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,256
113
40
eline sağlık paylaşım için teşekkürler paylaştığın oyunlar cihaz içine takılan m2 de çalışıyor değil mi? boyutları çok avantajlı türkçe yama için tekrar komple açmak mı gerekiyor?
Evet cihaz içine takılan m2, yamalar oyuna direk dahil edilmeli. Olanı zaten dahil ediyorum bu arada.

nucleusxx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2014
649
1,495
93
eline sağlık pc kısmında çok alan sıkıntısı var bende hayırlısı bakalım yamalı olması iyi olur tabi yaması olanlar için diyorum

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,364
2,708
113

Türktelekom iki aydır kullanimınız artmış bir üst kampanyaya geçirelim diyor bende bu kadar geçirdiğiniz yeter birkaç ay sonra normale dönecek kullanımın dedim kısa bir sessizlik oldu telefonda😂😉😊