Final Fight Bootleg Hack Nebula225b

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Roms Dosyaları-İstek Hattı (Hack) kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan Final Fight Bootleg Hack Nebula225b başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,539 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Roms Dosyaları-İstek Hattı (Hack)
Konu Başlığı Final Fight Bootleg Hack Nebula225b
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zaza24

Sakura

Neo-Cps !
Kayıtlı Üyemiz
May 30, 2008
507
8
18
Arkadaşlar lütfen bu konu ile ilgili yorumlarımızı şu topiğe ekleyelim.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,741
60,840
113
44
Siteye Git
Aşağıdaki linke psp için emulatör ve roms hazır paketi eklenmiştir

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sümüklü Ejder

Duayen Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2008
442
1
18
52
Aşağıdaki linke psp için emulatör ve roms hazır paketi eklenmiştir

Heyt ellerin dert görmesin:clapping: Akşama kadar nasıl bekleyeceğim şimdi ben. Ben oyun oynayacağım izin verin de gidem desem loderle kovalarlar sahada:D Zaten pspyede el koydular:sm::sm:

zaza24

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2009
1,114
23
48
bu oyun hangi emulatör için mame 32 için yada winkavs için varmı oynaması bayağı zevkli olur bıraktırma tuşu varmı yada hilesi?

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,741
60,840
113
44
Siteye Git
bu oyun hangi emulatör için mame 32 için yada winkavs için varmı oynaması bayağı zevkli olur bıraktırma tuşu varmı yada hilesi?
Mame ve kavaks için yok maalesef yeni bir güncelleme bekliyoruz

Buradaki emu ile oynayabilirsin bıraktırma tuşu vardır

zaza24

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2009
1,114
23
48
mctuna hangi emu ile nerdeki bu emu?
yardımcı olurmusun bu arada pcde oynacağım henüz psp sahibi değilim ama yakında olacağım

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,741
60,840
113
44
Siteye Git
mctuna hangi emu ile nerdeki bu emu?
yardımcı olurmusun bu arada pcde oynacağım henüz psp sahibi değilim ama yakında olacağım
Aşağıdaki linkten indir dostum emulatör pc içindir

zaza24

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2009
1,114
23
48
ben indirdim kurdum pc,me ama bir sürü hatayla karşılaştım onlarıda yazayım belki çözeriz beraber
-oyunda joystik ayarlarını bulamadım nerde?
-dil bölmünde türkçe yaptım ama olmadı nasıl türkçeleştireceğiz saçma sapan bir dil çıkyor soru işaretleri bol şekilde
-klavyeden tuş ayarlarınıda bulamadım tuşlar birbirine çok uzak yumruk başka yerde tekme başka yerde start başka yerde coin başka yerde
-birde devamlı bomba atmıyor 5 den fazla bomba yağdıramıyorsun
-keşke bölüm sonlarındaki adamları seçebilsek rolento,polis,edi e,sodom gibi karakterleri seçebisek süper olurdu (oyun sonunedaki kötürüm elemanı saymıyorum ok atan herif) damnd,da etkisiz eleman duvarın üstünden uçup tekmeyle geliyordu adamın üstüne o hareket yok herhalde

Bump: tuna kardeş yazdığım sorun ve sorularıma cevap vermedin cevaplarını bekliyorum ok

Bump: yardımcı olmadın hala?

ilkayjagger

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2008
788
0
16
43
ben geç kalmışım biraz ama denemezsem oynamazsam olmaz çok fena duruyor:)