PS5 PKG Oyun Forza Horizon 5 pkg

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Formatlı Oyunlar kategorisinde dahaka123 tarafından oluşturulan Forza Horizon 5 pkg başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 469 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Forza Horizon 5 pkg
Konbuyu başlatan dahaka123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yhanova

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,387
2,681
113

Game ID PPSA22327
Version v1.685.672
Minimum Firmware 4.xx+

• Firmware11.40 and below
  • kstuff with FPKG supportRequired
  • a53_ppr_install by drakmorRequired
  • shadowmount+ with fpkg supportRequired
  • npfake-sign-inRequired
  • npfake-girişGerekli
📌Notlar — lütfen okuyun
Nasıl Oynanır (Sahte oturum açma özelliği etkinleştirilmiş bir hesabınız varsa bunu dikkate almayın): ps5-payload-dev tarafından geliştirilen OffAct'i indirin ve hesabı etkinleştirin (yeni bir hesap kullanmanız önerilir). Ardından earthonion tarafından geliştirilen np-fake-signin'i indirin ve .elf dosyasını PS5'inize gönderin. Konsolu yeniden başlatmadan önce, bağlantı DNS'inizi 127.0.0.1 olarak ayarlayın veya internet bağlantısını tamamen devre dışı bırakın.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Yusuf keleş

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2022
138
50
28

Game ID PPSA22327
Version v1.685.672
Minimum Firmware 4.xx+

• Firmware11.40 and below
  • kstuff with FPKG supportRequired
  • a53_ppr_install by drakmorRequired
  • shadowmount+ with fpkg supportRequired
  • npfake-sign-inRequired
  • npfake-girişGerekli
📌Notlar — lütfen okuyun
Nasıl Oynanır (Sahte oturum açma özelliği etkinleştirilmiş bir hesabınız varsa bunu dikkate almayın): ps5-payload-dev tarafından geliştirilen OffAct'i indirin ve hesabı etkinleştirin (yeni bir hesap kullanmanız önerilir). Ardından earthonion tarafından geliştirilen np-fake-signin'i indirin ve .elf dosyasını PS5'inize gönderin. Konsolu yeniden başlatmadan önce, bağlantı DNS'inizi 127.0.0.1 olarak ayarlayın veya internet bağlantısını tamamen devre dışı bırakın.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Nasıl ben önceden psn hesabı açmadım sadece oturum açtım user1 olarak yani bu adımları yapmama gerek yok galiba dimi

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
729
587
93
DLC paketi içinde galiba x den mesaj atmıştım pippo versiyonu yazdılar ben denemedim deneyen var da yazarsa iyi olur