PS5 HACK FPKG (Fake PKG) - PS5 için Geliyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Hack CFW kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan FPKG (Fake PKG) - PS5 için Geliyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,376 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Hack CFW
Konu Başlığı FPKG (Fake PKG) - PS5 için Geliyor
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan anar-abasow

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
403
146
43
Ben dahiliye exfat tipi Demon's Souls attım ama arada takılmalar yapıyor bir de Ghost of Yotei yüklesim ffpsfc tipi daha az takılsada ondada takılma devam ediyor olmadı dosya tipi atıp denerim
Ffpfsc olanlar biraz sıkıntılı. Benim harici harddiskte ghost of yotei donma yapmıyor. Sadece bekleme süresi uzun. Oyunları dahilide oynuyorum çünkü HDDyi çoğu zaman dinlenme modu sonrası görmüyor cihaz. Depolama olarak kullanıyorum şu an dahili ve HDD toplam 20 oyunum var. 6 oyunu da bitirdim. Gözüme çarpan olursa indiriyorum 450gb boş yerim kaldı. Exfat olarak forza horizon 5 var harddiskte oda aynı şekilde bekletiyor ama kasma donma yapmıyor. Öylesine denemiştim uzun süre oynamadım

Lady_Akari

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 3, 2022
128
16
18
Ffpfsc olanlar biraz sıkıntılı. Benim harici harddiskte ghost of yotei donma yapmıyor. Sadece bekleme süresi uzun. Oyunları dahilide oynuyorum çünkü HDDyi çoğu zaman dinlenme modu sonrası görmüyor cihaz. Depolama olarak kullanıyorum şu an dahili ve HDD toplam 20 oyunum var. 6 oyunu da bitirdim. Gözüme çarpan olursa indiriyorum 450gb boş yerim kaldı. Exfat olarak forza horizon 5 var harddiskte oda aynı şekilde bekletiyor ama kasma donma yapmıyor. Öylesine denemiştim uzun süre oynamadım
Yakın zaman da umarım tamamen sorunsuz oynarız her oyunu

trust_88

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 13, 2018
151
20
18
PS5 FPKG GELİŞTİRMESİ — BÜYÜK İLERLEME!

PS5 jailbreak sahnesi az önce büyük bir adım daha attı! 🔥

Drakmor, PS5 FPKG desteğini geliştiriyor ve bizi PS5 Sahte PKG paketlerini oluşturmaya ve sonunda yüklemeye bir adım daha yaklaştırıyor.

🎮 Bilmeniz gerekenler:

PS5 FPKG geliştirilmesi büyük ilerleme kaydediyor.
FPKG araçları zaten test ediliyor.
kstuff / ShadowMount Plus geliştirilmesi deneyimi tamamlamanın bir parçası.
⚠ Her şey hâlâ deneysel, bu yüzden hatalar ve hızlı güncellemeler bekleyin.
Oyun koleksiyonunuzu henüz yeniden oluşturmayın — testlerin olgunlaşmasını bekleyin.

🔥 PS5 FPKG dönemi yaklaşıyor!
Twitter dan alıntıdır. Acele etmeyin iyice olgunlaşmasını bekleyin.

trust_88

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 13, 2018
151
20
18
5tb harici disk aldım klasorlu ps5 oyunlarını atıp burdan kullaniyorum ama şimdi pkg formatı gelior ise ozaman ne yapılacak bilemedim ??
Bendede 4 TB var ama PS4 oyunları yüklüyorum ona sadece.Ssd olmayan diskte anca küçük boyutlu ps5 oyunları açar diğer oyunlar çok takılır.

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
265
97
28
Drakmor 11.40 kadar olan fpkg"yi yayınladı, yeni bir ppr-pkg builder, kstuff lite, shadowmountplus ve a53_ppr_install_fast.elf. Bunlar ilk sürümler olduğu için hatalar olabilir, test amaçlı fpkg yapacaksanız küçük boyutlu oyunları deneyin.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
10,833
56,039
113
Bir sürü klasörlü oyun paylaşıldı, hep diyorum, aynı PS3 dönemi gibi oldu bu da.

İşin iyi tarafı bana göre Spiderman'de bu sayede sorunsuz çalışabilecek.

Sonuç olarak, yine klasörlü oyun gelmeye devam eder, araç ile biz şipşak pkg yapacağız. 😂

lostgem

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 18, 2010
265
97
28
Sabah ps5 10.01 sürümünde denedim, başlatma hatası verdi. Drakmor'a yazdım, hemen yeni kstuff yayınladı. Oyun, klasör formatının yarısı kadar yer kaplıyor. Ayrıca ilk açılış ekranı 2-3 dakika sürüyordu, şimdi 10 saniyede açılıyor.

Yusuf keleş

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2022
102
34
28
Sabah ps5 10.01 sürümünde denedim, başlatma hatası verdi. Drakmor'a yazdım, hemen yeni kstuff yayınladı. Oyun, klasör formatının yarısı kadar yer kaplıyor. Ayrıca ilk açılış ekranı 2-3 dakika sürüyordu, şimdi 10 saniyede açılıyor.
Hangi oyun denedin acaba bide klasorde kaç gb idi pkg olunca kaç gb oldu söyleyebilirmisin sana zahmet