FreeMcBoot sorunu

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde onur23_xx tarafından oluşturulan FreeMcBoot sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,037 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı FreeMcBoot sorunu
Konbuyu başlatan onur23_xx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan byercanx

doblocuk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2014
15
2
3
Chip olmadan olmaz, olması için Chipli bir ps2 lazım yine ilk başta. Yada Free MC Boot yüklü bir Memory Card.
ilk başta gerekli olan chipli ps2 var. Arkadaşımdan ödünç aldım, korsan çalıştırıyor. onun cihazıyla Free MC Boot'u Memory Card'a yükleyip kendi cihazıma takacağım. Araştırırken McBoot'un 90004 sürümünde çalışmadığını okudum. ondan dolayı soruyorum. mcbootun 90004 sürümünü destekleyen sürümü varmı?

kısaca; mcboot 90004 sürümü destekliyorsa Mcbootun hangi sürümü destekliyor? forumunu okudum pek birşey anlamadım. McBoot'u yükleyebilirsem tüm sorunlar çözülecek.

Son düzenleme:

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,259
113
40
ilk başta gerekli olan chipli ps2 var. Arkadaşımdan ödünç aldım, korsan çalıştırıyor. onun cihazıyla Free MC Boot'u Memory Card'a yükleyip kendi cihazıma takacağım. Araştırırken McBoot'un 90004 sürümünde çalışmadığını okudum. ondan dolayı soruyorum. mcbootun 90004 sürümünü destekleyen sürümü varmı?

kısaca; mcboot 90004 sürümü destekliyorsa Mcbootun hangi sürümü destekliyor? forumunu okudum pek birşey anlamadım. McBoot'u yükleyebilirsem tüm sorunlar çözülecek.
Geçen son sürümü ps2 bölümünde paylaşıldı. AIO başlıklı konu.

doblocuk

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2014
15
2
3
Geçen son sürümü ps2 bölümünde paylaşıldı. AIO başlıklı konu.
teşekkürler hocam. hemen indiriyorum. programların ne işe yaradığını da yazsanız çok daha güzel olur. ulaunchelf ile sms playeri cihaza mcboot ile kurabilirim değilmi?

AİO konu linki:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

[MENTION=101406]byercanx[/MENTION] linkteki dosyayı indirdim. boyutu tek iso halinde 979 mb gözüküyor. Dvd'ye 1 gb altı yazılamıyorsa 700 mb'lık cd'ye nasıl sığdıracağız bu dosyayı?

Son düzenleme:

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,094
3,259
113
40
teşekkürler hocam. hemen indiriyorum. programların ne işe yaradığını da yazsanız çok daha güzel olur. ulaunchelf ile sms playeri cihaza mcboot ile kurabilirim değilmi?

AİO konu linki:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

[MENTION=101406]byercanx[/MENTION] linkteki dosyayı indirdim. boyutu tek iso halinde 979 mb gözüküyor. Dvd'ye 1 gb altı yazılamıyorsa 700 mb'lık cd'ye nasıl sığdıracağız bu dosyayı?
DVD'ye yazdıracaksın Alcholl %100 programı ile 4 veya 2x ile.