Android Türkçe Yama Gangstar Rio: City of Saints Android Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü kategorisinde Nitr0 tarafından oluşturulan Gangstar Rio: City of Saints Android Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 337 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Android Oyunları Türkçe Yama Bölümü
Konu Başlığı Gangstar Rio: City of Saints Android Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Nitr0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Karl Tanner

Nitr0

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2024
178
468
63

Yine Güzel Bir Oyunla Karşınızdayım Biraz Uğraştırdı Çünkü Oyunda Bir Data Dosyası Yok Dolayısıyla OBB Dosyasını Açmak İçin Bir Script Hazırladım Ve Tekrar Gömdüm

Türkçe Karakter Eklenmiştir

Yine Çıkarılması Ve Gömülmesi Bana Ait Çeviri Yapay Zekadır Elimden Geldiğince Kontrol Ettim

Kurulum İçin APK Sonrası OBB Dosyasını Android/obb ye Atmanız Yeterlidir

Bir Sıkıntı Olursa Konuya Yazarsınız

Herkese İyi Oyunlar Dilerim

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

cndbbgrtln

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2018
60
285
53
[ATTACH type="full" alt="4356"]4356[/ATTACH]

Yine Güzel Bir Oyunla Karşınızdayım Biraz Uğraştırdı Çünkü Oyunda Bir Data Dosyası Yok Dolayısıyla OBB Dosyasını Açmak İçin Bir Script Hazırladım Ve Tekrar Gömdüm

Türkçe Karakter Eklenmiştir

Yine Çıkarılması Ve Gömülmesi Bana Ait Çeviri Yapay Zekadır Elimden Geldiğince Kontrol Ettim

Kurulum İçin APK Sonrası OBB Dosyasını Android/obb ye Atmanız Yeterlidir

Bir Sıkıntı Olursa Konuya Yazarsınız

Herkese İyi Oyunlar Dilerim

LİNK :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Kraaaal harikasın. Günde en az bir defa senin yeni yaman gelecek diye sayfayı yeniliyorum 😅
Teşekkür emeğine sağlık 🙏