PS5 PKG Oyun Ghost of Yōtei

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Formatlı Oyunlar kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan Ghost of Yōtei başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,368 kez görüntülenmiş, 89 yorum ve 42 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Ghost of Yōtei
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bgezer35

Byesmer

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
May 26, 2019
337
64
28

Ghost of Yōtei - PPSA26344 – USA (v01.512)

Oyun (v01.512) (DLC) (Backport 4.xx+)

Seslendirme : İngilizce, Fransızca (Fransa), Almanca, İtalyanca, Japonca, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Portekizce (Portekiz), Rusça, İspanyolca, İspanyolca (Meksika)

Ekran Dilleri : Arapça, Çince (Basitleştirilmiş), Çince (Geleneksel), Hırvatça, Çekçe, Danca, Felemenkçe, İngilizce, Fince, Fransızca (Fransa), Almanca, Yunanca, Macarca, İtalyanca, Japonca, Korece, Norveççe, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Portekizce (Portekiz), Rusça, İspanyolca, İspanyolca (Meksika), İsveççe, Tayca,
Türkçe

Backport 4.xx, PS5 Pro özelliklerinin düzeltildi, açılış ekranı hataları düzeltildi.

[Gizli içerik]
tesekkurlerr

seqilcocuk

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
466
191
43
Şuan en güncel sürüm elf'ler, benim cihaz 10.01'de
Uyku modundan sonra mı yükledin oyunu. Hatanın resmi varsa yardımcı olmaya çalışırız. Cihazı kapatıp açın belki düzelir. Benim deneme şansım olmadı indirdim oyunu part eksikti tekrar indiriyorum. Yarın akşama anca denerim

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
335
149
43
Uyku modundan sonra mı yükledin oyunu. Hatanın resmi varsa yardımcı olmaya çalışırız. Cihazı kapatıp açın belki düzelir. Benim deneme şansım olmadı indirdim oyunu part eksikti tekrar indiriyorum. Yarın akşama anca denerim
Ben uyku modunu hiç kullanmıyorum, hata kodu yok kendini kilitliyor.

onrkygsz

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Kas 6, 2022
20
0
1

Ghost of Yōtei - PPSA26344 – USA (v01.512)

Oyun (v01.512) (DLC) (Backport 4.xx+)

Seslendirme : İngilizce, Fransızca (Fransa), Almanca, İtalyanca, Japonca, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Portekizce (Portekiz), Rusça, İspanyolca, İspanyolca (Meksika)

Ekran Dilleri : Arapça, Çince (Basitleştirilmiş), Çince (Geleneksel), Hırvatça, Çekçe, Danca, Felemenkçe, İngilizce, Fince, Fransızca (Fransa), Almanca, Yunanca, Macarca, İtalyanca, Japonca, Korece, Norveççe, Lehçe, Portekizce (Brezilya), Portekizce (Portekiz), Rusça, İspanyolca, İspanyolca (Meksika), İsveççe, Tayca,
Türkçe

Backport 4.xx, PS5 Pro özelliklerinin düzeltildi, açılış ekranı hataları düzeltildi.

[Gizli içerik]
tesekkurler