PS5 PKG Oyun Ghost of Yōtei

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Formatlı Oyunlar kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan Ghost of Yōtei başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,721 kez görüntülenmiş, 107 yorum ve 51 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Ghost of Yōtei
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Guwanch7

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
714
601
93
anar-abasow @anar-abasow merhaba DLC paketi de dahil yazmışsın klasörlü hali ile küçük pkg DLC si vardı onu kullanmaya gerek kalmadı o zaman doğru mu yoksa ekstradan kurmaya gerek var mi

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
402
880
93
anar-abasow @anar-abasow merhaba DLC paketi de dahil yazmışsın klasörlü hali ile küçük pkg DLC si vardı onu kullanmaya gerek kalmadı o zaman doğru mu yoksa ekstradan kurmaya gerek var mi
hayır. o dlc paketi kullanırsanız hata alırsınız. şuan oyuna girişte hata mesajı var onun dışında sıkıntı yok.

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
714
601
93
hayır. o dlc paketi kullanırsanız hata alırsınız. şuan oyuna girişte hata mesajı var onun dışında sıkıntı yok.
Klasörlü hali de öyleydi oyuna girerken o hiç sorun değil iki x basmak gerekiyor anladım sağol dostum o küçük pkg bu saatten sonra işe yaramaz pkg olarak oyun açıldı şimdi DLCleri göründü tekrardan emeklerinize sağlık

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
714
601
93
anar-abasow @anar-abasow şimdi oyunu açtım açılışda sorun olmadı direk açıldı oyun