God of War Chains of Olympus USA-EUR FULL ISO 1.49 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan God of War Chains of Olympus USA-EUR FULL ISO 1.49 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 205,307 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı God of War Chains of Olympus USA-EUR FULL ISO 1.49 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Raymondget

sherwoodd

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 6, 2011
18
1
3
26
sen bizim hako abimize nası öyle dersin ... ... ... ........ .... bebe :haydar:

Bump:
Sana katılıyorum :D
Bende katılıyorum:giveup::la::la::la::giveup::a014(1)::a014(1)::a014(1)::a014(1)::a014(1):

Bump: bir de hako ağabey siz bu sitenin kurucusumu sunuz veya admin falan mısınız gördüğünüz gibi ben yeni üyeyim o yüzden pek bi bilgim yok çok mera ediyorum lütfen cevap verin :)

sidaro

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 21, 2011
48
0
6
Bump: bir de hako ağabey siz bu sitenin kurucusumu sunuz veya admin falan mısınız gördüğünüz gibi ben yeni üyeyim o yüzden pek bi bilgim yok çok mera ediyorum lütfen cevap verin :)[/QUOTE]

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,270
17,014
113
Bump: bir de hako ağabey siz bu sitenin kurucusumu sunuz veya admin falan mısınız gördüğünüz gibi ben yeni üyeyim o yüzden pek bi bilgim yok çok mera ediyorum lütfen cevap verin :)
Hayır sitenin kurucusu değilim... Sitenin kurucusu ve sahibi mctuna kardeşimizdir...Ben sadece sizler gibi burada paylaşım yapıyorum... :D