God of War Chains of Olympus USA-EUR FULL ISO 1.49 GB

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan God of War Chains of Olympus USA-EUR FULL ISO 1.49 GB başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 205,319 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı God of War Chains of Olympus USA-EUR FULL ISO 1.49 GB
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Raymondget

Perry the Platypus

Ornitorenk Perry
Kayıtlı Üyemiz
Nis 21, 2011
262
4
18
Hako abi,6.39 pro b6 kullanıyorum,oyun açıldıktan 2 dk. sonra psp kapanıyor.Yardım edersen sevinirim...

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,270
17,014
113
Versionunu B8 yada B10 yap tekrar dene... Burayı da oku :
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

okyanusun

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 10, 2010
2
0
1
arkadaşlar bu indirdiğimiz .rar olanı nasıl memory stick'e atıp oynıyabilrim yardımcı olacak olan varmı

krocn

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 23, 2011
9
0
1
37
rar ın üstüne gelip sağ tıklayıp rar dan çıkar diceksin çıkan iso dosyayı atacaksın

Bump: memory stick iso nun içine atcaksın bukadar

sercan12

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 24, 2012
1
0
1
33
Beyler ben oyunları indirdiğimde PSP_GAME diye dosya olarak çıkıyor onu ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,270
17,014
113
Beyler ben oyunları indirdiğimde PSP_GAME diye dosya olarak çıkıyor onu ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
Sen ISO yu winrar zannedip açarsan içinden o dediğin dosyalar çıkar... Senin winrar ayarlarında ISO dosyaları da işaretlidir onun için ISO dosyaları da winrar dosyası gibi görünür... O son açtığın dosya winrar dosyası değil oyunun ISO dosyası idi ...Onu açma onu psp deki ISO klasörüne at oyna..O dosyanın uzantısı .RAR değil .ISO dur...

tolga53

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 8, 2012
2
0
1
26
Rardan çıkarttım...Psp ye nasıl atacağım..Rardan çıkan diski tekrar buraya çıkartmı diyecem ????

david16

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 19, 2011
721
12
18
hayır rardan çıkan .iso uzantısını PSP indeki ISO klasörüne atacaksın ilk önce usb kablosunu PSP ye takıp ISO klasörüne oyunu at.