PS2 OYUN GOD OF WAR SERİSİ İÇİN YARDIMINIZ LAZIM

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde babaproburda tarafından oluşturulan GOD OF WAR SERİSİ İÇİN YARDIMINIZ LAZIM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 157 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı GOD OF WAR SERİSİ İÇİN YARDIMINIZ LAZIM
Konbuyu başlatan babaproburda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan babaproburda

babaproburda

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2026
5
0
1
Sevgili dostlarım yayıncılığa başladım yayınımda god of war serisini oynuyorum eğer mümkünse rpcs3 emülatörde türkçe dublajlı sorunsuz gow2 versiyonu veya isosu olan varsa paylaşabilir mi benimle şimdiden çok teşekkürler iyiki varsınız
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar araştırırsam araştırıyım Gow 1 ve gow 2 türkçe dublajlı versiyonları varmış ama bir türlü indiremedim forumda konu açılmış gördüm fakat yorum onaylanmıyor bu gece için oynamak istiyorum büyüklük yaparsanız çok sevinirim sevgili forum adminleri emülatör versiyonunu arıyorum PCSX2 veya RPCS3 için uyumlu olması yeterli.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
399
188
43
34
Merhaba sitemizden ps4 pkg version gow 1 ve gow 2 oyunları indirelim sonra pc den pkg wiewer programi ile pkg formatindaki dosyayi çıkaralım sonra iso dosyasıni ps2 ya da pcsx2 programı ile oynayabilirsin.

babaproburda

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 14, 2026
5
0
1
Merhaba sitemizden ps4 pkg version gow 1 ve gow 2 oyunları indirelim sonra pc den pkg wiewer programi ile pkg formatindaki dosyayi çıkaralım sonra iso dosyasıni ps2 ya da pcsx2 programı ile oynayabilirsin.
Kralım çok teşekkür ederim sana ama şöyle bir sorun oldu yada ben yanlış yaptım hatırlamıyorum pkg indirdim ps4 isoyu çıkardım pcsx2 de açtım ama yine oyunda ne türkçe dublaj vardı ne türkçe alt yazı ben mi beceremedim acaba çok rica ediyorum yardımcı olursan iletişime geçme şansımız varmıdır?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Ekstra olarak dante reisim forumdan indiremedim yorum yapıp beğenip yaptım konuya ama bi türlü yorum onaylanmadı yardımcı olabilir misin

Son düzenleme: