PS2 Gözü bozuk cihaza MC Boot yükleme.

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde omrwoo01 tarafından oluşturulan Gözü bozuk cihaza MC Boot yükleme. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,424 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı Gözü bozuk cihaza MC Boot yükleme.
Konbuyu başlatan omrwoo01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sayqho

omrwoo01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2018
13
3
3
22
Merhaba, bir ikinci el platformundan slim,çipli PlaySation2 aldım. İlk kez PlaySation 2 alıyorum bu yüzden MC Boot tarzı şeyler nasıl kurulur bilgim yok. İzlediğim bir videoda diske yazdırıp yapabileceğimi söylüyor ancak başlıkta dediğim gibi göz bozuk başka bir yolu var mı acaba? Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.

Edit: Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim sorunu MC Bootlu memory card alarak çözdüm.

Son düzenleme:

melih2010

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 14, 2008
660
246
43
Bildiğim kadarı ile ps2 de cd ile işlem yapıp memory carda MC Boot dosyalarını yüklüyorsun.Ps2 cd yeri lens calışmıyorsa yapılmaz.Yada MC Boot içinde kurulu memory card alabilirsin daha iyi olur. Google yaz ps2 MC Boot memory card diye çıkacakdır.Bilgim bu kadar.

omrwoo01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2018
13
3
3
22
Bildiğim kadarı ile ps2 de cd ile işlem yapıp memory carda MC Boot dosyalarını yüklüyorsun.Ps2 cd yeri lens calışmıyorsa yapılmaz.Yada MC Boot içinde kurulu memory card alabilirsin daha iyi olur. Google yaz ps2 MC Boot memory card diye çıkacakdır.Bilgim bu kadar.
Anlıyorum çok teşekkür ederim mecbur daha artık ekstradan memory card alacağım

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,619
14,407
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Makinayı harddiskle açabilseniz benim elinde memory card'a boot atmak için iso dosyası var. Yada Lens'i çalışan bir ps2 bulabilirseniz paylaştığım iso'yu cd'ye yazdırıp memory card'a boot atabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

omrwoo01

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2018
13
3
3
22
Makinayı harddiskle açabilseniz benim elinde memory card'a boot atmak için iso dosyası var. Yada Lens'i çalışan bir ps2 bulabilirseniz paylaştığım iso'yu cd'ye yazdırıp memory card'a boot atabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Aldığım cihaz slim model elimde ise kullanmadığım Hdd birde taşınabilir hdd var eğer onları bağlamamın yolu varsa yapabilirim eğer yoksa Bootlu card satın alacağım mecbur. yanıt için çok teşekkür ederim

mmorgara

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 19, 2018
110
27
28
Ankara
Aldığım cihaz slim model elimde ise kullanmadığım Hdd birde taşınabilir hdd var eğer onları bağlamamın yolu varsa yapabilirim eğer yoksa Bootlu card satın alacağım mecbur. yanıt için çok teşekkür ederim
bootlu kart maliyeti yüksek oluyor lensi olan bir cihazdan yapman daha iyidir.

cevher

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2021
10
1
3

Ustam bu işlemi nasıl yapacagız tarif edebilirmisiniz. Cd ye yazdırdık. memory kart takılı. Ne yapmamız gerekiyor şimdi.

Sayqho

FORUM ADMİNİ
Yönetici
Forum Admini
Eki 27, 2012
4,619
14,407
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
Ustam bu işlemi nasıl yapacagız tarif edebilirmisiniz. Cd ye yazdırdık. memory kart takılı. Ne yapmamız gerekiyor şimdi.
Makinanızın çipli olması gerekiyor cd'nin çalışması için, cd'yi çalıştıracaksınız ekrana gelen tuşa basacaksınız (çok uzun zaman oldu bu işlemi yapmayalı) doğru yaptığınızda çok basit bir işlem.