Gran Turismo EUR-USA FULL ISO 1.09 GB FIXED - UNTOUCHED

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Psp Iso Oyun kategorisinde hako tarafından oluşturulan Gran Turismo EUR-USA FULL ISO 1.09 GB FIXED - UNTOUCHED başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 22,169 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Psp Iso Oyun
Konu Başlığı Gran Turismo EUR-USA FULL ISO 1.09 GB FIXED - UNTOUCHED
Konbuyu başlatan hako
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan pudichi

mrt99

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 12, 2014
15
0
1
hako abi benoyunu yukledim ama bircok parttan olusuodu bende sizin yazdıgınız konuyu arastırdı ve hako-ggl-gtev2.r00 ı actim ve iso dosyasını masaüstüne göndermeye calıstım ama gonderilirken secilen oge mi yoksa tüm ciltler mi die bir ekrana geldim ikisinide denedim ama yuklerken sole bi yazı cıktı cıkartma işlemine devam edebilmek için cilt gerekiyor die kapatıncada yuklemio acil hako abi tatile gitcez onun için sok yapıım dedim:friendly_wink:

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
9,304
17,250
113
Anladığım kadarıyla sen "Gran_Turismo_v2_EUR_PSP-Googlecus" versionu indirdin. Bu linklerden indirip winrar ile açtığında içinden
"Gran_Turismo_v2_EUR_PSP-Googlecus" adında bir klasör çıkar ... O klasörün içindede 51 tane ayrı winrar dosyası vardır. O dosyalardan birincisi olan "ggl-gtev2.r00" a sağ tıklayıp aç dersen ve masaüstünü gösterirsen masa üstünde iso dosyasını görürsün.
burada sana şifre dışında bir soru falan sormaz...

devam edebilmek için cilt gerekiyor diyorsa ciltlerden hangisi olduğunu da söylüyordur. böyle bir durumda iki ihtimal vardır.
1- Sen indirirken internetten anlık koptun ve partlardan biri eksik indi ve winrar o partın içindeki ciltlerden eksik olanları istiyor. O partı önce silip sonra yeniden indirmen gerekir.
2- Aynı partı 2 defa indirdin ve ilk indirdiğin aynı partı ilk önce silmediğinden ikinci indirmende o part farlı isim aldı. Bu durumda part numaraları hariç partların isimleri aynı olmadığından winrar partı görmüyor. Sonradan ikinci defa indirdiğin partın ismini kontrol et. farklıysa ad değiştirden partın ismini diğerleriyla aynı yap. Ama sadece partların isimleri aynı olacak part ve part numaralarını ellersen dosyalar bozulur.

Bir partı 2 defa indirmek zorunda kalırsan önce ilk indirdiğin bozuk yada eksik partı silmen gerekir.

Son düzenleme:

cturk1963

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 3, 2009
29
5
3
63
hako gerçekten sana hayrandım paylaşımlarından dolayı hayranlığım hala sürüyor.Sağolasın.

pudichi

Erişim Engelli
Ağu 26, 2015
31
0
6
Paylaşım için teşekkürler:grief::grief::grief::triumphant::triumphant: