Greenpois0n (4.2.1 untethered) Windows - Mac OS

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde MeOMaN tarafından oluşturulan Greenpois0n (4.2.1 untethered) Windows - Mac OS başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,013 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı Greenpois0n (4.2.1 untethered) Windows - Mac OS
Konbuyu başlatan MeOMaN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan bukalemuns

AngeL_Kiss

Erişim Engelli
Haz 15, 2010
74
0
6
Bilgilendirdigin icin tesekkürler dostum. En kisa zamanda 4.2.1 deyim. Cok sagol.

Bump: dostum 4.2.1 e gectim. Temiz restore yaptim ve kuruluma öyle gectim. Ama ne yaptiysam olmadi. Telefon kapaniyor ve öyle kaliyor programda da try again diyor. Her seyi denedim olmadi. Nerde hata yapiyorum acaba. iPhone 3g 4.2.1 kullaniyorum.
Aynen bendede kapandı ve açılmıyor programda Try again diyor

afavar_tr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 28, 2008
194
0
16
iPhone 3g lerde bu program çalışmıyor diye biliyorum anlatımdada listede 3g yok zaten.3Gs için tlefonu temiz restore ettikten sonra kapatın ve dfu modda açın.(Telefon kapandığında programda ki tuşa basarak orada ne yapmanızı gerektiğini söylüyor.Onları yapınca eğer düzgün yaptıysanız jb işlemine başlamak için buton çıkar.Ona tıkladıktan sonra cihazın ekranına siyah bir yerde bir sürü kodlar gelir.Ondan sonrası var zaten.Loader a girin oradan cydia yı yükleyin ve sourceleri ekleyin.Installous programını bulup indirin cydiadan.Bizzat kendim iphone 4 te uyguladım sorunsuz çalıştı.

bukalemuns

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2009
226
30
28
47
4.2.1 versiyonlu ipod touch 4g yi bilgiler doğrultusunda hackledim ancak hani oyunu yüklemeye kalksam "the app bjeveled was not installed on the ipod because an unknown error occurred 0xE8008001" hatası veriyor. nasıl çözerim bu sorunu

ardarda yazmış olmamak için mesajı düzenlemek istedim
bu konu hakkında bilgisi olan yardım edecek olan bi arkadaş var mıdır acep
şimdiden teşekkürler

app sync 4.0 yükledim, sorunlar çözüldü
yükledim oyunlarımı
teşekkürler