PS5 Yardım Gta 5 dosya ayıklama yardım

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Yusuf keleş tarafından oluşturulan Gta 5 dosya ayıklama yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 96 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Gta 5 dosya ayıklama yardım
Konbuyu başlatan Yusuf keleş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yusuf keleş

Yusuf keleş

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2022
102
34
28
Gta 5 ps5 versiyonunu yükledim iki kere yükledim siz düşünün bir türlü oyun açılmıyor 10 tane rar dosyasını yüklüyorüm dosyaları ayıklama yapıyorum bu 1 den 99 a kadar dosyalar çıkıyor ya hanı işte 4 tane hata veriyor hep t19 t56 u93 diğerini bula adım daha nasıl getirebilirim bunları bi yolu varmı bilenn
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Diğeride t61 dosyası

Chassis

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 17, 2025
256
62
28
kullandığın winrar veya ninzip programın güncel versiyonunu yükle. birde öyle çıkartmaya çalış. aynı hataları alırsan tekrar indircen dosyaları malesef. indirme işlemini internet download manager, jdownloader programlarla yap

Yusuf keleş

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 16, 2022
102
34
28
kullandığın winrar veya ninzip programın güncel versiyonunu yükle. birde öyle çıkartmaya çalış. aynı hataları alırsan tekrar indircen dosyaları malesef. indirme işlemini internet download manager, jdownloader programlarla yap
İdm ile yaptım zaten de bi winrarı güncelliyim öyls deniyim o zaman