PS3 Gta 5 ps3 türkçe yama

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde Hasır Şapka tarafından oluşturulan Gta 5 ps3 türkçe yama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,114 kez görüntülenmiş, 116 yorum ve 304 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Gta 5 ps3 türkçe yama
Konbuyu başlatan Hasır Şapka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan LoganPasha

JEFF HARDY 61

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2014
58
38
18
benim gta 5 17,2 gb fotoğraf gönderiyorum nasıl yapıcam bi analatsan [ATTACH=CONFIG]1222[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1223[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1224[/ATTACH]

JEFF HARDY 61

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 19, 2014
58
38
18
bendekiyle aynı seninki, ilk sayfada yazdığım gibi aynen yap, videolu kurulum da ekledim ordanda yapabilirsin.
sağol teşekkür ederim ya ben bu save bulamadım videodakileri yaptım sonra kapattım 14- update.rpf ile işimiz bitti kaydedip kapatın. kaydedilen update.rpf dosyasını ps3ten aldığınız yere tekrar atın. şunuda anlamadım en baştan mı yapsam

Son düzenleme:

Hasır Şapka

Forumu Benimsemiş
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2008
111
329
63
36
sağol teşekkür ederim ya ben bu save bulamadım videodakileri yaptım sonra kapattım 14- update.rpf ile işimiz bitti kaydedip kapatın. kaydedilen update.rpf dosyasını ps3ten aldığınız yere tekrar atın. şunuda anlamadım en baştan mı yapsam
video dan yaptıysan save yapmana gerek openiv de edit mode açtığında otomatik kaydediyor. update.rpf oyunun güncellemelerini kurarsan çıkar. ps3 te hdd0/game/bles01807/ps3_game/usrdır klasörü içinde olur. onu ftp yoluyla yada multimandan flash belleğe atarak alabilirsin. olmadı update.rpf dosyasını direk upload edip veriririm. 65 mb falab bişey.

tolga93

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 20, 2008
9
0
1
39
kardeş benim oyun ps3 te şimdi bu yamayı ona nasıl entegre edicem

han412

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 12, 2010
210
20
18
tüm seçenekleri anladım yaptım .... 7.i seçenekte part2.rpf ve ps3.rpf dosyasını ps3'e aktarabilirsiniz. dev_hdd0/games/bles01807/ps3_game/usrdır klasörü içine atılacak. yazmışsınız düzenlenmiş oyun içinden klasörleri alıp bu dosyaya mı atacağız ? ayrıyetten oyunu atacağız *

Hasır Şapka

Forumu Benimsemiş
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 8, 2008
111
329
63
36
kardeş benim oyun ps3 te şimdi bu yamayı ona nasıl entegre edicem
kardeşim ps3 teki part2.rpf ve ps3.rpf dosyasını pc ye aktarıp boş bi klasöre at. sonrasında kurulumu aynen uygula. ama kuruluma başlamadan bi yedeklerini al dosyaların sonra sıkıntı çıkmasın.

tüm seçenekleri anladım yaptım .... 7.i seçenekte part2.rpf ve ps3.rpf dosyasını ps3'e aktarabilirsiniz. dev_hdd0/games/bles01807/ps3_game/usrdır klasörü içine atılacak. yazmışsınız düzenlenmiş oyun içinden klasörleri alıp bu dosyaya mı atacağız ? ayrıyetten oyunu atacağız *
iki dosyayı atman yeterli ayrıyetten oyunu atmana gerek yok.