PS5 Oyun Türkçe Yama GTA 5 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde utkubrs tarafından oluşturulan GTA 5 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,225 kez görüntülenmiş, 316 yorum ve 151 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı GTA 5 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan utkubrs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

utkubrs

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2021
257
385
63
Oyunda hala ingilizce kısımlar kaldı, ufak tefek font problemleri de var. Online tarafındaki metinleri çevirmedik fakat aynı metin bloklarını hikaye kısmında da kullanmışlar. Oynadıkça not alıyorum, not aldıkça düzenliyorum. İlerleyen zamanda bir v2 sürümü ile tam kusursuz hali çıkmış olur. Şuanda da oynanabilecek seviyede. Çok zor işmiş ya şimdiki aklım olsa asla bulaşmam :D Giriştik bir kere tamamlayacağız artık.

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
12,175
58,438
113
Oyunda hala ingilizce kısımlar kaldı, ufak tefek font problemleri de var. Online tarafındaki metinleri çevirmedik fakat aynı metin bloklarını hikaye kısmında da kullanmışlar. Oynadıkça not alıyorum, not aldıkça düzenliyorum. İlerleyen zamanda bir v2 sürümü ile tam kusursuz hali çıkmış olur. Şuanda da oynanabilecek seviyede. Çok zor işmiş ya şimdiki aklım olsa asla bulaşmam :D Giriştik bir kere tamamlayacağız artık.
Bunu bu haliyle bile çıkarman başlı başına bir başarıdır abim. Yalan yok, ben asla yapamazdım, çünkü araç yok, aracı geçtim, ps5 tarafına bunu çıkarabilen yok. Ve bir de bu PS4 oyunu değil, PS5 oyunu :) Kendini şişiren çok kişi gördüm, fakat çoğu da yabancılardan yardım alıyor :) Senin bu araç bilgin ve çeviri aracın varken çıkacak yamaları hayal bile edemiyorum :) O derece.... Tabii devam edersen :)

OyunDelisiyim @OyunDelisiyim abiye bak abi :) Bir yama hazırlıyor, adam bekli 91 kere pkg dosyası olşuturmuş :D Benim beynim yandı, Allah ona da sabır versin.