PS5 Oyun Türkçe Yama GTA 5 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde utkubrs tarafından oluşturulan GTA 5 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,344 kez görüntülenmiş, 316 yorum ve 152 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı GTA 5 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan utkubrs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

Mete80

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 23, 2021
168
63
28
Çok teşekkürler bu başarılı çalışma için @utkubrs Yıllar önce ps4 sürümünü oynamıştım PS5 de oynamak istiyordum Tr yaması için Üstadım

mcblue

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2011
87
8
8
41
Ellerinize emeklerinize sağlık çok başarılı bi iş tebrik ederim sizleri süpersiniz

muratincee

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 23, 2023
868
424
63
işte mükemmel bir paylaşım emeklerine sağlık

Adem oztımur

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 6, 2021
374
107
43
GTA 5 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

GTA 5 PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Eveeeet gençler geliyor gelmekte olan :) Tam 1 haftadır uğraşıyorum. Şuana kadar uygulanmış bir yama örneği olmadığı için çok vaktimi aldı. Oyun AES ile şifrelendiği için dosyalara müdahale etmek bir hayli zor. Hash şifrelemeleri ve dosya byteları birebir eşleşmediği taktirde oyun çöküyordu ve maalesef bir araçta yok, neyse ki sonunda hallettim.

PC ve PS4 yamasına ek olarak 13.213 ekstra satır var bunları da Türkçeleştirdikten sonra yamayı portlayıp paylaşacağım. Ve sanırım yama işini zirvede bırakacağım :)

Oyundan kareler:

​
Valla siz harikasınız arkadaşlar emeğinize sağlık güzel bir çalışma baslatmissiniz tebrik ederm ihtiyaç olan bir konuydu.

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,125
606
113
@utkubrs zirvede de olsanız yama işini bırakmayın yine de lütfen elline sağlık 🙂

Castellanos @Castellanos ps5 cod olarak vanguard galiba eski dönemde geçen ama yama için yeni mw2 de olursa o görsellikte oynamak güzel olurdu bu arada oyun konsollarından bildiğim hiçbir cod oyununa da yama çıkmadı diye de biliyorum

fseb

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ara 22, 2020
197
88
28
Ellerinize sağlık üstadım. Yine harikasınız 🥳 👏