PS3 EMULATÖR [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 - PS2 Emulasyon kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 48,547 kez görüntülenmiş, 242 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 - PS2 Emulasyon
Konu Başlığı [ Güncel ] PS2 Manager Çıktı PS3 Konsolunuzda PS2 Oyunlarını Oynayın
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan miracpro01

infidel11

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2011
10
0
1
aslında merak ettiğim şu, sen bu sorunu 80029513 yaşayıptamı çözdün yoksa hiçmi yaşamadın. vallahi üstadım MKShaolinMonks aşkıyla yanıyorum. :)

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
912
3,648
93
aslında merak ettiğim şu, sen bu sorunu 80029513 yaşayıptamı çözdün yoksa hiçmi yaşamadın. vallahi üstadım MKShaolinMonks aşkıyla yanıyorum. :)
Ben 4.30 da hiç sorun yaşamadım ama 4.40 ta bazı sorunlar oldu her şeyi tekrar yükledim sorun ortadan kalktı

infidel11

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2011
10
0
1
eveeeeeeeet. arkadaşlar sonunda başardım. nasıl yaptığımı paylaşayım hemen. MCtuna ne diyosa onu yapın sadece arkadaşlar. herşeyi adım adım yaptım oldu. ps3 de MM hariç bütün programları sildim ve tekrar yükledim. reactpsn ide öyle yaptım haricide ve dahilide reactpsne ait dosya varsa hepsini sildim. tekrardan exdata klasörü oluşturdum. MM ye girim retrodan oyunu seçtim. sonra place holdere gittim. kütür kütür çalıştı. kesinlikle memory kart sorunu yaşamadım. bi gamepad sorunu oldu. onuda bi tak çıkar kabloyla bagla felan falan hallettim olayı. sağdan soldanda program indirmeyin. MCtunanın verdikleri yeterlidir. yani reactpsnin güncel sürümlerini yada ne bilim placeholderin eskisini yenisini felan denemeyin. ha deneyin olursa sıkıntı yok. şahsen bende olmadı. Adım adım yapın oluyo. emin olabilirsiniz. MCCFW 4.31 kurulu bende ve sadece MCtunaın verdigi linkteki programlar var. extrası yok. eğer yapamayan varsa rehbere tekrar göz atsın. mutlaka atladıgı bir yer vardır.

kurt26

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2010
847
15
18
Siteye Git
Acil Yardım
4.40rogero yükledim hiçbir sorun yoktu oyunlar çalışıyordu.
Ps2yi deneyim dedim şuan joystick görmüyor.
gerekli programları yüklemiştim.
PS2_Classics_Placeholder
reapsn
...
oyunu attım çalıştırdım çalışmadı.
ps3 kapatıp açtım joystick görmüyor acil yardım.

infidel11

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2011
10
0
1
programları sil dosya yöneticin ile programlara ait olan dosyalarıda silmelisin. sonra tekrar yükle. multimandan retro sekmesinden çalıştır. joystick ise kablo ile bagla tak çıkar bi kaç kere PS tuşuna bas bişiler oluyo. sonra kendine geliyo. önce oyunları çalıştır. joystick görecektir. bende ilk defa placeholderdan oyun çalıştırdıgımda olmuıştu. söylediklerimi yaptım düzeldi. bende 4.31 yüklü. 4.40 kullanmadım. şöyle bişey duymuştum:4.40 da reactpsn çalışmıyo die. ne kadar gerçek bilemicem. eger dogruysa senin placeholderi lisanslama gibi bi şansın olmucak.

kurt26

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 9, 2010
847
15
18
Siteye Git
Sağolsun mctuna söyledi joystickin arkadaki tuşa basınca düzeldi.
infidel11 bilgiler için sağol.Buaralar bida ellemem sanırım ps2yi:D

infidel11

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2011
10
0
1
eywallah. cobra hatası aldım bende şu anda. az kurcalıyım forumları. çözmüşdür mutlaka MCTUNA

********-- Post added 14-05-2013 at 13:11 ********-- Previous post was 12-05-2013 at 00:27 ********--

ehm.. öyle bi hata yokmuş. convert etmeyi unutmuşum ondan :) Baya oyun denedim hepsi çalıştı bende multigames collection serileri var. onları denedim onlar bile çalıştı. Shootemup lar baya zevkli. ps3 de neredeyse yok denecek kadar az. soldnerx var ve bikaç tane daha. ps2 de zibil gibi valla. raiden serisinden tut. metalslug serisine kadar. ne ararsan var.