[ Hack ] MAME Plus! IPS Collection v4.2

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde MAME kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan [ Hack ] MAME Plus! IPS Collection v4.2 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,590 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı MAME
Konu Başlığı [ Hack ] MAME Plus! IPS Collection v4.2
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan scatman28

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
world heroes perfect full charakterli hack versiyonunu arıyorum bulursanız sevinirm teşekkürler

zaza24

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2009
1,088
22
48
türkçeleşmişi yokmu acaba? elinize sağlık sağolun

altair

Erişim Engelli
Ara 7, 2009
782
36
28
46
türkçeleşmiş derken neyi kasttettin anlamadım ama oyunu arıyorsan bu oyunun hack versiyonunu shingo dostum benim için yapıp göndermişti öteki hack emulatör sayfalarında göreceksin zaza24 dostum orda var mctuna dostum teşekkürler

zaza24

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2009
1,088
22
48
programı dedim türkçe menülü olarak birde ben hile olayını yapamadım resimli yada sözlü anlatırmısınız daha çok şey öğreneceğiz

bozyel67

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 5, 2009
3
0
1
Emulatörü indirip kullandım. Hileleri kaydetme soruna çözüm olmuş. Ayrıca ips dosyalarını farklı sürüm emulatörlerde de denedim sorun çıkarmadı. P2P bağlantı ile online oynadığımız MAME Plus 133u4 de deneme amaçlı video çektim. SF EX Plus da Beta ile oynayabilmek büyük zevk oldu benim için, tekrar teşekkür ederim.Video yüklemesi bitince link buraya ekleyeceğim.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

zaza24

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2009
1,088
22
48
başka açık bir siteye yüklermisin mynet,akılli tv,vidivido,dailiymoton vb sitelere yüklersen youtuba giremeyenler için güzel bir olay olur malum cafeden giriyoruz ok

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,517
56,409
113
44
Siteye Git
Video için teşekkürler

scoryu varsa olay biter diye biliyorum street fighter serisinde :)

bozyel67 arkadaşım scoryu videoda hangisi acaba ?