[ Hack ] MAME Plus! IPS Collection v4.2

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde MAME kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan [ Hack ] MAME Plus! IPS Collection v4.2 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,590 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı MAME
Konu Başlığı [ Hack ] MAME Plus! IPS Collection v4.2
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan scatman28

Sessiz

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 30, 2008
1,966
26
48
Cote D'Ivoire
Hellboy @ sana gönderdiğim emülatör de çalışmıyorsa dostum senin rom dosyaların kesinlikle bozuk!

makgunes

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 27, 2009
1
0
1
uygun biosları bi gönderydınız veya adlarını yazsaydınız arkadaşlar

Bump: sf ex serilerine bios nedir acaba adı veya kendisini verirmisiniz

Bump:
Emulatörü indirip kullandım. Hileleri kaydetme soruna çözüm olmuş. Ayrıca ips dosyalarını farklı sürüm emulatörlerde de denedim sorun çıkarmadı. P2P bağlantı ile online oynadığımız MAME Plus 133u4 de deneme amaçlı video çektim. SF EX Plus da Beta ile oynayabilmek büyük zevk oldu benim için, tekrar teşekkür ederim.Video yüklemesi bitince link buraya ekleyeceğim.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
nasıl oynycaz bios dosyasız biraz paylaşım yapın arkadaşlar bios dosyaları nedir bi ex serisine

matbaa

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 21, 2010
3
0
1
ips dosyaları mame Plus! dışında plus olmayan mameui ile de çalışıyormu acaba?

zaza24

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 7, 2009
1,088
22
48
SF EX Plus 'da Akuma , Garuda gibi birçok karakter aktiftir.Onu oynaman senin için daha iyi olacaktır.Gizli olan birkaç karakter var.Evil Ryu , Hukoto , Botlar.İstersen bunları da açıklarım. demişsin Sakura

arcade ve psx-ps2 ve mame hilelerini biliyorsan yazarmısın

2.soru de******ion da oyunlar neden kırmızı renkte kaç tane mame emu varsa oyunların bazıları kırmızı renkte ne demek bu millet?

Refleton

Forum Admini
Forum Admini
Eki 27, 2008
1,042
123
63
46
SF EX Plus 'da Akuma , Garuda gibi birçok karakter aktiftir.Onu oynaman senin için daha iyi olacaktır.Gizli olan birkaç karakter var.Evil Ryu , Hukoto , Botlar.İstersen bunları da açıklarım. demişsin Sakura

arcade ve psx-ps2 ve mame hilelerini biliyorsan yazarmısın

2.soru de******ion da oyunlar neden kırmızı renkte kaç tane mame emu varsa oyunların bazıları kırmızı renkte ne demek bu millet?
1. Cevap Mame Cheat dosyasını indir mame emusuna at tüm oyunlarda hileleri aktf hale getir.
2. Cevap o emulator o oyunları açamaz henüz hazır değildir ama başka emulatörle deneyebilrsin:) Yada romların güncel değildir.

maraz_alii

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 8, 2011
12
0
1
42
slm indiridm denedim ama sag tıklayınca booleg cıkmıyo yani resimdeki gibi cıkmıyo

advanture82

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 16, 2010
2
0
1
43
merhabalar mctuna abi bu programı indirdikten sonra ps3 için oluşturduğumuz klasörün içine oyunları atabiliyormuyuz yardımcı olabilirmisin lütfen...